Bouw Compleet Hardenberg enige bouwvakbeurs van Noord- en Oost-Nederland

05 oktober 2016

HARDENBERG – Bouw Compleet Hardenberg is al jarenlang de belangrijkste bouwbeurs van Noord- en Oost-Nederland. Door het wegvallen van Vakbeurs Bouw in de TT Hall Assen is Bouw Compleet Hardenberg nu ook de enige bouwvakbeurs van Noord- en Oost-Nederland. Voor bouwprofessionals die dit jaar nog de laatste trends en innovaties willen ontdekken, is Bouw Compleet Hardenberg hun laatste kans. Ze hoeven niet lang te wachten, want volgende week is het al zover: Bouw Compleet Hardenberg op 11, 12 en 13 oktober.

Door het wegvallen van Vakbeurs Bouw, krijgen bouwprofessionals nog maar één kans dit jaar om een bouw gerelateerde vakbeurs te bezoeken, namelijk Bouw Compleet in Evenementenhal Hardenberg. Deze unieke kans mogen de vakspecialisten op het gebied van bouw niet missen. Zij kunnen hun gratis e-tickets registreren via www.evenementehal.nl/bouw-hb.

 

Krachtige combinatie met S.G.A. Vakdagen en Interieurbouw Vakbeurs

Bouw Compleet Hardenberg presenteert dit jaar voor het eerst een nieuwe, krachtige beurscombinatie. Evenementenhal combineert Bouw Compleet Hardenberg met Interieurbouw Vakbeurs en de S.G.A. Vakdagen. Met deze vakbeurscombinatie wil Bouw Compleet Hardenberg zich nog meer profileren als dé vakbeurs voor Noord- en Oost-Nederland op het gebied van bouw. De vakbeurs introduceert niet alleen een nieuwe combinatie met Interieurbouw Vakbeurs en S.G.A. Vakdagen, maar de beurs breidt ook uit met een ruwbouwhal en een duurzaamheidsplein.

 

Nieuw: Innovation Award

Daarnaast introduceert Bouw Compleet, S.G.A. Vakdagen en Interieurbouw Vakbeurs een nieuwe award: Innovation Award. De Innovation Award is een publieksprijs waarbij iedere bezoeker de kans krijgt zijn stem uit te brengen op de innovatie die hem het meeste aanspreekt. Tijdens de beurs kunnen bezoekers de deelnemende innovaties van exposanten op hun stand bekijken en beoordelen.

 

Ruim 16.000 vakspecialisten

Bouw Compleet Hardenberg is traditioneel een populaire en drukbezochte vakbeurs in de Hardenbergse Evenementenhal. Vorig jaar mocht de organisatie rekenen op belangstelling van ruim 16.000 vakspecialisten uit de bouwwereld. Belangstellenden die dit jaar de enige bouwvakbeurs van Noord- en Oost-Nederland willen bezoeken, kunnen hun gratis e-tickets registreren via www.evenementenhal.nl/bouw-hb.

 

Openingstijden Bouw Compleet Hardenberg

De beursvloer van Bouw Compleet, S.G.A. Vakdagen en Interieurbouw Vakbeurs in Evenementenhal Hardenberg is op 11, 12 en 13 oktober te bezoeken van 14.00 tot 22.00 uur. Parkeren is voor alle bezoekers gratis. Het volledige beursprogramma en meer informatie is te vinden op: www.evenementenhal.nl/bouwcompleet

afbeelding_bouw.jpg Klik om te vergroten

Nieuwsbrief Ontvang updates en speciaal door u geselecteerde onderwerpen in uw inbox! Aanmelden