Tickets derde editie Teen Party XL vliegen de deur uit

19 mei 2016

De populariteit van Teen Party XL in Evenementenhal Hardenberg neemt verder toe. Ruim een week voor de derde editie zijn al vijfhonderd kaarten verkocht. Daarmee loopt de ticketverkoop voor ten opzichte van vorige edities. De aankomende editie van Teen Party XL vindt plaats op zaterdag 28 mei.

De organisatie trekt alles uit de kast om een té gekke avond te creëren voor alle tieners tussen 12 en 17 jaar. Zo is er een mega schuimparty en een spectaculair optreden van de mannen van StukTV, ook bekend van YouTube.

StukTV is een sensatie op YouTube. De drie mannen Giel, Thomas en Stefan zijn bovendien te zien met hun producties op de landelijke televisie. De afgelopen twee jaar wonnen ze de VEED-award voor het beste YouTube-kanaal. Nu timmeren ze ook aan de weg als dj’s en komen ze maar al te graag naar Hardenberg toe om Evenementenhal op z’n kop te zetten. Onlangs bracht dit muziektrio een single uit met Kraantje Pappie en Crazz Major.

StukTV-Persfoto_website.jpg

Schuim, schuim en nog eens schuim
Verder staat de derde editie van Teen Party XL in het teken van schuim, schuim en nog eens schuim. Alle feestgangers krijgen daarom een gratis plastic beschermhoesje voor de mobiele telefoon. Naast al het schuim en de show van StukTV, treden ook dj’s Benn, Mees, Pepijn en Thomas op.

Online ticketverkoop
Tickets zijn online te bestellen voor 12,50 euro via www.teenpartyxl.nl. Dit is inclusief drie consumpties en garderobe. De avond begint om 20.30 uur en eindigt om 00.30 uur. Tijdens Teen Party XL wordt geen alcohol geschonken.

Meer informatie is te vinden op de website. Ook is Teen Party XL te volgen op Facebook en Instagram

Logo_oude_website.jpg Klik om te vergroten

Nieuwsbrief Ontvang updates en speciaal door u geselecteerde onderwerpen in uw inbox! Aanmelden