Bierpop in Evenementenhal Hardenberg breidt uit met indoorcamping

09 mei 2016

Bierpop, het festival georganiseerd door Miss Montreal, vindt dit jaar plaats op zaterdag 19 november in Evenementenhal Hardenberg. Dat heeft 3FM-dj Giel Beelen vrijdagochtend tijdens zijn radioshow bekend gemaakt. Daarnaast breidt het muziekfestijn uit met een indoorcamping.

Het is de tweede keer dat Bierpop wordt georganiseerd in Evenementenhal Hardenberg, de geboorteplaats van frontvrouw Sanne Hans. Vorig jaar trok het festival 6.000 bezoekers en was daarmee volledig uitverkocht. Er waren optredens van diverse artiesten, waaronder Handsome Poets, Nielson, Paskal Jakobsen, Guus Meeuwis en natuurlijk Miss Montreal zelf.

Dit jaar breidt het muziekfestijn uit met een indoorcamping waar tenten staan voor bezoekers om te kunnen overnachten. Per twee personen is er een tent beschikbaar, je hoeft dus alleen maar slaapspullen mee te nemen. Plus de volgende ochtend is er een mogelijkheid voor een gezellig gezamenlijk ontbijt. En er zijn nog meer verrassingen, maar we vertellen natuurlijk niet alles!

Miss Montreal zal net als vorig jaar Bierpop afsluiten. De rest van de line-up wordt binnenkort bekend gemaakt. Kaarten voor Bierpop zijn vanaf nu te koop via www.bierpop.nl

Afbeelding_website.jpg Klik om te vergroten bierpop2015-lr-1037.jpg Klik om te vergroten

Nieuwsbrief Ontvang updates en speciaal door u geselecteerde onderwerpen in uw inbox! Aanmelden