Auto-Expo Hardenberg is grootste showroom van Overijssel

24 maart 2016

Auto-Expo Hardenberg is een nieuw evenement uit de koker van NDC mediagroep, georganiseerd in samenwerking met autodealers uit Overijssel. Van donderdag 24 tot en met maandag 28 maart wordt de Evenementenhal Hardenberg getransformeerd tot een grote autobeleving en staat daarmee in de agenda van autoaanbieders en autoliefhebbers.

Oud & Nieuw
Ruim na de jaarwisseling viert Auto-Expo Hardenberg de overgang van oud naar nieuw. Net als haar voorganger, de Grandioze Occasion Paasshow, geeft de Auto-Expo aandacht aan gebruikte modellen. Auto-Expo Hardenberg zet echter ook ruimschoots nieuwe modellen in de spotlights. Maar liefst 250 auto’s variërend van een makkelijk en goedkoop stadsmodel tot grote, sportieve familiewagens, staan tijdens de Auto-Expo Hardenberg letterlijk en figuurlijk glimmend van trots op de bezoeker te wachten.

Paastintje
Tijdens de paasdagen trekken we er graag met het hele gezin op uit. De evenementenhal Hardenberg wordt tijdens deze vierdaagse dan ook geheel getransformeerd tot een ware autobeleving voor jong en oud, waar Auto-Expo een extra Paastintje aan toevoegt. Zo zijn er naast het grote aanbod aan nieuwe en gebruikte auto’s tal van activiteiten te beleven. Op zaterdag en maandag is er een heus kidspark, waar de kleinste coureurs onder ons zich vermaken. Daarnaast kunnen de kleintjes onder ons zich op maandag (geheel in Paasthema) laten schminken.

Openingstijden Auto-Expo Hardenberg
Donderdag 24 maart: 14.00 – 21.00 uur
Vrijdag 25 maart: 14.00 – 21.00 uur
Zaterdag 26 maart: 10.00 – 17.00 uur
Maandag 28 maart: 10.00 – 17.00 uur

Gratis entree + parkeren

Meer informatie via:www.autoexpohardenberg.nl

IMG_0925.JPG Klik om te vergroten IMG_0923.JPG Klik om te vergroten

Nieuwsbrief Ontvang updates en speciaal door u geselecteerde onderwerpen in uw inbox! Aanmelden