Dubbelslag voor Infra Relatiedagen 2016: meer bezoekers en ruim 41.000 euro voor KiKa

09 februari 2016

Infra Relatiedagen 2016 in Evenementenhal Hardenberg is een dubbel succes geworden. In totaal bezochten 18.746 geïnteresseerden de vakbeurs. Dat zijn er meer dan vorig jaar. En de veiling voor Stichting Kinderen Kankervrij (KiKa) op de tweede beursdag leverde liefst 41.475 euro op.

“Er is weer beweging in de markt. En dat heeft zich geuit in de toegenomen exposanten- en bezoekersaantallen ten opzichte van vorige editie. Wij kijken daarom met een goed gevoel terug op de beurs. Exposanten als bezoekers waren zeer positief”, zegt Mariëtte Mulders, Adviseur bij Evenementenhal.

Debuut demonstratiehal succesvol
Het driedaagse beursevenement op 2, 3 en 4 februari was voor het eerst uitgebreid met een speciale demonstratiehal voor het grondverzet. Mulders: “Deze uitbreiding heeft bijgedragen aan het succes van de beurs en speelde in op de behoeften van de markt. In de demonstratiehal kregen deelnemers de kans om hun machines op een interactieve manier te tonen en bezoekers om hun eventuele aankopen direct te onderwerpen aan een test. Hier willen we in de toekomst nog meer mee gaan doen.”

€41.475 naar Stichting KiKa
Op de tweede beursdag stond de avond in het teken van een veiling voor het goede doel. Verschillende exposanten verleenden hun medewerking hieraan. Zo boden zij producten, diensten en/of belevenissen aan waar bezoekers en mede-exposanten op mee konden bieden. In totaal werd €41.475 ingezameld voor Stichting KiKa. Het bedrag wordt op 25 februari officieel overhandigd aan de stichting tijdens de Moerdijk veiling.

Collage_Infra.png Klik om te vergroten

Nieuwsbrief Ontvang updates en speciaal door u geselecteerde onderwerpen in uw inbox! Aanmelden