Uitverkocht debuut voor Happy New Year Party Hardenberg

16 december 2015

HARDENBERG – De eerste editie van Happy New Year Party in Evenementenhal Hardenberg is al in een vroegtijdig stadium uitverkocht. De laatste honderden kaarten gingen deze week als warme broodjes over de toonbank. In totaal zijn 2.500 kaarten verkocht voor het nieuwjaarsfeest in Hardenberg.

Vliegende start
“Dat het zo snel zou gaan, hadden wij niet verwacht”, laat Jos Warringa namens Evenementenhal weten. “Het is de eerste keer dat wij in Hardenberg een nieuwjaarsfeest houden. In de directe omgeving zijn dit jaar bijna tot geen grote feesten tijdens de jaarwisseling. Dat was één van de redenen voor ons om dit evenement te houden.”

Vertrouwen bezoekers gewaardeerd
Warringa: “Maar veel mensen vroegen zich de voorbije jaren ook af waarom Evenementenhal geen nieuwjaarsfeest houdt. Dit jaar zijn wij de uitdaging aangegaan en met succes. Wij zijn ontzettend blij met het vertrouwen van de mensen. Zonder hen kunnen wij nog zo’n mooi en groot feest organiseren, maar uiteindelijk bepalen de bezoekers het succes van een evenement. Als organisatie gaan wij er alles aan doen om de mensen volledig in de watten te leggen en onbezorgd het nieuwe jaar in te laten luiden.”

Beethoven Rocks & Qmusic
Happy New Year Party is een 18+ feest en wordt gehouden van 01.00 – 05.00 uur. Bezoekers profiteren van een all-in concept, waarbij genoten kan worden van onbeperkt drinken en bittergarnituur. Tijdens het nieuwe Hardenbergse festijn zijn er optredens van Beethoven Rocks en Qmusic met het Foute Uur.

Busvervoer bijna uitverkocht
Voor bezoekers is regiobusvervoer geregeld. Een aantal bussen zit al vol. Reserveren kan op dit moment nog via www.nightrider.nl. Kosten voor een retourticket is 10 euro per persoon.

Sold_Out.jpg Klik om te vergroten

Nieuwsbrief Ontvang updates en speciaal door u geselecteerde onderwerpen in uw inbox! Aanmelden