Nu ook busvervoer tijdens Happy New Year Party

07 december 2015

Busvervoer
Aanmelden voor busvervoer naar de Happy New Year Party is vanaf nu mogelijk. Voor slechts 10 euro per persoon kan een retourticket gekocht worden. Tickets zijn te boeken via www.nightrider.nl, zonder extra kosten. Reserveren is verplicht. Mensen ontvangen een busticket na het aanmelden, deze ticket dient als vervoersbewijs. Geen ticket is geen toegang tot de bus.

In totaal zijn er twee routes voor busvervoer. Route 1 gaat via Almelo, Vriezenveen, Daarlerveen, Vroomshoop, Westerhaar, Sibculo, Kloosterhaar en Bergentheim. De tweede route gaat door Den Ham, Ommen, Balkbrug, Dedemsvaart, Slagharen, Lutten en Gramsbergen.

Laatste 1.000 kaarten
De kaartverkoop voor dit nieuwe feest loopt storm. Zo zijn al ruim 1500 kaarten verkocht. De laatste 1000 kaarten gaan nu in de verkoop. Tijdens Happy New Year Party zijn er optredens van Beethoven Rocks. Deze beste coverband van Nederland is in Hardenberg inmiddels een begrip aan het worden, vanwege de succesvolle optredens tijdens Pleinfestijn Hardenberg. Ook Qmusic met het foute uur is van de partij. DJ Ronald de Bas zal de beste foute nummers aller tijden afspelen in Evenementenhal. Voor het festijn zijn alleen all-in tickets te verkrijgen vanaf 35 euro. Hiervoor krijgen de bezoekers toegang tot het evenement, onbeperkt drinken (bier, wijn, fris en binnenlands gedestilleerd) en bittergarnituur. Kaarten zijn te verkrijgen via www.evenementenhal.nl/newyear.

Happy-New-Year-Party-2016_Facebook-logo.png Klik om te vergroten

Nieuwsbrief Ontvang updates en speciaal door u geselecteerde onderwerpen in uw inbox! Aanmelden