RTV Oost Oktoberfest breidt uit

18 september 2015

De kaartverkoop voor de derde editie van het RTV Oost Oktoberfest in Evenementenhal Hardenberg loopt goed. De tafels voor 8 en 16 personen zijn bijna uitverkocht. De organisatie heeft daarom besloten speciale Vriendentafels voor 4 personen op het balkon beschikbaar te maken. Een statafel met vier krukken voor slechts €40,-.

Evenementenhal houdt dit evenement samen met RTV Oost op zaterdag 10 oktober. Zij maken ook unieke tv-opnames van deze spectaculaire avond. Beelden worden op een later tijdstip uitgezonden op RTV Oost. Wie weet zie jij jezelf terug, hossend in de zaal met al je vrienden? Of al dansend op echte Tirolermuziek! Maar beter is het er live bij te zijn, pas dan beleef je de ultieme Alpensfeer in Hardenberg.

Samen met vrienden, collega’s of familie beleef je een onvergetelijke avond. Trek jij je dirndl of lederhose aan? Wij zorgen voor vele (internationale) artiesten, voldoende pullen bier, Weisswein en Bratwurst. Vriendengroepen, verenigingen, of bedrijven die er zeker van willen zijn om bij elkaar te zitten, krijgen de mogelijkheid een tafel te reserveren. Met 8 of 16 personen kunt u de gehele avond aan uw eigen tafel zitten. En dan zijn er nu de Vriendentafels voor vier personen op het balkon extra aan toegevoegd.

Voor het volledige programma en meer informatie over het RTV Oost Oktoberfest en de kaartverkoop kunt u kijken op de speciale website www.evenementenhal.nl/oktoberfest

Foto_2015.jpg

Nieuwsbrief Ontvang updates en speciaal door u geselecteerde onderwerpen in uw inbox! Aanmelden