Evenementenhal brengt Alpensfeer naar Hardenberg

28 augustus 2015

De kaartverkoop voor de derde editie van het RTV Oost Oktoberfest in de Evenementenhal Hardenberg loopt goed. Na de daverende successen van de eerdere edities, wordt ook deze keer de Evenementenhal omgetoverd naar de Alpensfeer. Kortom: wacht niet te lang, bestel nu kaarten en leg je dirndl of lederhose alvast klaar!

Evenementenhal houdt dit evenement samen met RTV Oost op zaterdag 10 oktober. Zij maken ook unieke tv-opnames van deze spectaculaire avond. Beelden worden op een later tijdstip meerdere keren uitgezonden op RTV Oost. Wie weet zie jij jezelf terug, hossend in de zaal met al je vrienden? Of al dansend op echte Tirolermuziek! Daarom moet je er live bij zijn, pas dan beleef je de ultieme Alpensfeer in Hardenberg.

Samen met vrienden, collega’s of familie beleef je een onvergetelijke avond. Trek jij je dirndl of lederhose aan? Wij zorgen voor voldoende pullen bier, Weisswein en Bratwurst. Vriendengroepen, verenigingen, of bedrijven die er zeker van willen zijn om bij elkaar te zitten, krijgen de mogelijkheid om nu een tafel te reserveren. Met 8 of 16 personen kunt u de gehele avond aan uw eigen tafel zitten. Gratis tip: wacht hier niet te lang mee, want nu kunt u de mooiste plaatsen reserveren. Inmiddels is de kaartenverkoop ook gestart voor losse zitplaatsen.

Ook tijdens de derde editie betreden weer vele (internationale) artiesten het podium, zoals Die Zillertaler, Die Feldberger en Andreas Hastreiter. Verder wordt deze editie natuurlijk weer gepresenteerd door Dorothy Oosting en Wijbrand van der Sande. Als kers op de taart treedt ook Romy aus Bayern weer op, spektakel gegarandeerd! Er is bovendien de gehele avond muziek van huisorkest de Eschländerkapel uit Hellendoorn. Ook het Showballet Dansschool Erik komt dansen.

Voor het volledige programma en meer informatie over het RTV Oost Oktoberfest en de kaartverkoop kunt u kijken op de speciale website www.evenementenhal.nl/oktoberfest.

Foto_2015.jpg

Logo_Oktoberfest_nw2.jpg Klik om te vergroten Hardenberg_-__eschlnder_kapel.jpg Klik om te vergroten Foto_bediening2.JPG Klik om te vergroten

Nieuwsbrief Ontvang updates en speciaal door u geselecteerde onderwerpen in uw inbox! Aanmelden