Pleinfestijn Hardenberg 2015 mogelijk gemaakt door grote lokale betrokkenheid!

17 augustus 2015

Bijna is het zover; Pleinfestijn Hardenberg op 22 augustus in Hardenberg. Het gratis festival met grote artiesten als afsluiting van het Vechtdal Zomerfestival. Ook in 2015 heeft de organisatie van het Pleinfestijn alles op alles gezet om het succes van 2014 te mogen evenaren en wederom een onvergetelijk festival op de Markt te organiseren. Door vele lokale sponsoren wordt dit evenement wederom mogelijk gemaakt!

Vorig jaar genoten duizenden mensen van een muzikaal spektakel. Dit jaar is het ook weer een feest voor iedereen, met de komst van Yes-R, André Hazes jr., Anita Meijer en Loïs Lane. Net als vorig jaar zorgt de band Beethoven Rocks voor een spectaculaire show tussen deze optredens. Het Pleinfestijn op 22 augustus is gerealiseerd door de lokale sponsoren en zij zijn voor dit evenement uitermate belangrijk! De belangrijkste dragers van dit jaarlijks terugkerend festival zijn: Evenementenhal, HAK4T, Bleeker & De Jong, Auto Combi, Familiecamping De Belten, Cogas, DPL, Prins Bernhard Cultuurfonds, Itter, De Jong & Laan, Juurlink, Brasserie de Markt, Rabobank, Stad Hardenberg Promotie, Stichting Oma, Strigl Metaal, Studuo 28, Univé, Villa5, Vrieling en Webstores.

De markt in Hardenberg is dé geschikte locatie voor een festival als Pleinfestijn, omdat het ruimte biedt voor de hopelijk vele bezoekers en het centraal gelegen is. Samen met u en de lokale sponsoren wil de organisatie graag een mooie afsluiting van het Vechtdal Zomerfestival vieren! Dit festival is gratis toegankelijk en iedereen is welkom. Graag tot ziens op het Pleinfestijn Hardenberg 2015!

Pleinfestijn_2015.jpg

Pleinfestijn.jpg Klik om te vergroten Pleinfestijn4.jpg Klik om te vergroten pleinfestijn-2014-112.jpg Klik om te vergroten

Nieuwsbrief Ontvang updates en speciaal door u geselecteerde onderwerpen in uw inbox! Aanmelden