Spectaculair programma tijdens Ballonfestival Hardenberg!

27 mei 2015

Voor de 25e keer vindt dit jaar het Ballonfestival op de uiterwaarden van de Vecht in Hardenberg plaats. Dit jubileum wordt van donderdag 25 juni tot en met zaterdag 27 juni groots gevierd met ballonvaarten, de Brunink Drakenbootrace, Nightglow en een spectaculair muziekprogramma in de grote feesttent.

Stad Hardenberg Promotie is zoals ieder jaar weer verantwoordelijk voor de organisatie van de ballonvaarten. Wanneer de weersomstandigheden dit toelaten stijgen iedere avond zo’n ruim dertig nationaal en internationaal gekleurde ballonnen op, waaronder enkele Special Shapes. Vanaf circa 19.30 uur wordt begonnen met de voorbereidingen en het opstijgen van de ballonnen.

Evenementenhal Hardenberg is ook dit jaar weer verantwoordelijk voor de organisatie van het randprogramma. Drie dagen lang een spectaculair muziekprogramma in de mega feesttent. Op donderdagavond is de tent vanaf 20.00 uur geopend en gratis toegankelijk voor alle bezoekers. Deze avond staan Great Piano’s On Tour garant voor een geweldige avond waar je heen en weer wordt geslingerd tussen de verschillende muziekstijlen. U roept en zij spelen de ingeleverde verzoekjes van Kings of Leon tot aan Fats Domino, de muzikanten hebben een enorm uitgebreide repertoirelijst. Op vrijdagavond gaat de tent om 20.30 uur open en treden The Heinoos op. Deze band speelt de meest fantastische hits uit de jaren ’60, ’70 en ’80 op hun geheel eigenwijze manier. Nummers van ABBA, Queen, The Sweet, Mud, Nena, The Police en vele andere hits uit vervlogen tijden, nummers die je vaak wel kent maar al jaren niet meer hebt gehoord, komen allemaal voorbij en worden regelmatig afgewisseld met eigen nummers in het Nederlands/dialect. Toegang is deze avond 5 euro en kaarten zijn alleen aan de deur verkrijgbaar. Op zaterdagavond is de tent vanaf 20.30 uur geopend. Op het podium staat nu de Perfect Showband. De muziek varieert van pop- tot feestmuziek. De Perfect Showband neemt je mee op een reis vol muzikale hoogstandjes. Toegang is deze avond 5 euro en kaarten zijn alleen aan de deur verkrijgbaar.

Kortom, het Ballonfestival Hardenberg mag je niet missen! Het festival speelt zich af op de uiterwaarden van de Vecht en daar zal ook de mega feesttent komen te staan. Meer informatie omtrent Ballonfestival Hardenberg en het gehele programma van het weekend is te vinden op www.evenementenhal.nl/ballonfestival.

Foto_programma_website.jpg

logo_ballonfestival_website.jpg Klik om te vergroten gps.JPG Klik om te vergroten Persfoto_1.jpg Klik om te vergroten PSB_.jpeg Klik om te vergroten

Nieuwsbrief Ontvang updates en speciaal door u geselecteerde onderwerpen in uw inbox! Aanmelden