BRUIDSSHOW COMPAGNE BRUIDSMODE - uitverkocht

13 oktober 2017

BRUIDSSHOW COMPAGNE BRUIDSMODE
13 oktober 2017

Bruidsshow van de nieuwste collectie & speciale show "Bruidsmode door de jaren heen" 19.00 - 23.00 uur

Informatie

BRUIDSSHOW COMPAGNE BRUIDSMODE IN EVENEMENTENHAL HARDENBERG IS UITVERKOCHT

Het is niet meer mogelijk om aan te melden voor a.s. vrijdag 13 oktober, dé BRUIDSSHOW van COMPAGNE BRUIDSMODE in Evenementenhal Hardenberg. Deze bruidsshow mag je niet missen, dit wordt er niet zomaar één. Dit wordt een onvergetelijke. Omdat jouw grote dag óók onvergetelijk moet worden. En jouw jurk zéker!

Bestel hier direct jouw toegangskaart(en). De kaarten kosten in de voorverkoop € 12,50.

 

VERLIEFD, VERLOOFD, GETROUWD!

In de zomermaanden zitten wij zeker niet stil. Naast dat er tal van lieve bruiden nu trouwen in een schitterende trouwjurk van Compagne Bruismode zijn wij iedere week op pad! Van Londen tot Essen, van Dusseldorf tot Barcelona. Stad én land kruisen wij door om voor jullie dé mooiste trouwjurk te vinden. Deze collectie zal eind september weer compleet zijn en bij ons in de winkel hangen. Dit gaan we natuurlijk ook aan jullie showen.

Op vrijdag 13 oktober a.s. zullen wij een spectaculaire, bruisende en onvergetelijke bruidsshow presenteren. De nieuwste trouwjurken van maat 34 tot maat 60 zullen voorbij komen. Neem maar eens een kijkje bij onze bruidsshows van 2014, 2015 of 2016. Dit haalt het echter niet bij het spektakel wat wij nu gaan organiseren.

Bruidsmode door de jaren heen …..

Want naast het presenteren van onze collectie trouwjurken zijn wij ook op zoek naar jou! Heb jij ooit je trouwjurk gekocht bij Compagne Bruidsmode? En wil jij jouw trouwjurk nog een keer aan? én…. niet te vergeten…. wil/durf jij jouw trouwjurk op de catwalk te showen aan publiek? Meld je dan nu aan via info@compagne.nl met je naam, adres, woonplaats, leeftijd en in welk jaar je getrouwd bent en wie weet loop jij op 13 oktober as. wel als een échte mannequin op onze catwalk.  
‘something old, something new, something borrowed, something blue’ 

Aanvang: 19.00 uur
Einde:        23.00 uur

Agenda

Praktische informatie

Adresgegevens

Evenementenhal Hardenberg

Energieweg 2

7772 TV Hardenberg

Tel: +31 (0) 523 28 98 98

Fax: +31 (0) 523 28 98 00

E-mail:

Routebeschrijving
Kaart Evenementenhal Hardenberg
Hotels Evenementenhal Gorinchem Evenementenhal Venray