Installatie Vakbeurs | Klein Transport Plein

9 t/m 11 september 2014

Installatie Vakbeurs

9 t/m 11 september 2014

Dé vakbeurs voor de installatie en sanitairbranche 14.00 - 22.00 uur

Informatie

Duitsevlag.jpg

Installatie Vakbeurs - 9, 10 en 11 september - 14.00-22.00 uur - Evenementenhal Hardenberg

Installatie Vakbeurs Hardenberg is een exclusief platform speciaal voor ondernemers en relaties uit de installatie- en sanitairbranche. Vakbeurzen zijn en blijven een efficient en passend medium om contact te leggen en te onderhouden in elke branche. Zichtbaar zijn, ondernemen en investeren in persoonlijk contact. De sleutelwoorden om succesvol de markt te bewerken. Installatie Vakbeurzen bieden u de gelegenheid om uw bedrijf te presenteren en persoonlijk in contact te komen met uw doelgroep. Dit alles op een zakelijke, professionele en gastvrije wijze met de fullservice formule van Evenementenhal. Tevens vindt Installatie Vakbeurs ook in Gorinchem en Venray plaats.

button_groot_registreer_hier.jpg

Klein Transport Plein

Tijdens Installatie Vakbeurs Hardenberg vindt u Klein Transport Plein, hier treft u verschillende aanbieders uit de kleinere transportbranche aan. Wilt u meer informatie over bedrijfsauto’s, aanhangwagens, bedrijfswageninrichtingen, ritregistraties, accessoires en/of overige branchegerelateerde producten of diensten dan verwelkomen zij u graag.

KTP-BANNER_02.gif

Nieuwe Service voor exposanten!

Evenementenhal weet als geen ander hoe belangrijk onderscheidend vermogen is voor een succesvolle bedrijfsvoering. Met de standaard full service formule (opgebouwde stand, uitnodigingen, parkeren en catering) ontzorgen wij u in de primaire behoeftes van uw beursdeelname. Dat maakt ons uniek in beurzenland. Om u hierin te blijven ondersteunen en onderscheiden biedt Evenementenhal een nieuwe service aan in de vorm van vier pluspakketten. Lees meer>

blokken_karakterisering_Installatie.jpg

 

Downloads

Informatiebrochure_Installatie_Vakbeurzen_2014_2015.pdf 1 MB PDF Downloaden

bestel online
uw kaarten

Bestel online uw e-ticket(s) om toegang te krijgen tot deze beurs.

E-ticket(s) aanvragen

000 00 00 00 tot Installatie Vakbeurs | Klein Transport Plein start

Nieuwsbrief Ontvang updates en speciaal door u geselecteerde onderwerpen in uw inbox! Aanmelden