Installatie Vakbeurs | Klein Transport Plein

8 t/m 10 september 2015

Installatie Vakbeurs

8 t/m 10 september 2015

Dé vakbeurs voor de installatie en sanitairbranche 14.00 - 22.00 uur

Informatie

Duitsevlag.jpg

Installatie Vakbeurs - 8,9 en 10 september 2015 - 14.00-22.00 uur - Evenementenhal Hardenberg

Installatie Vakbeurs Hardenberg is een exclusief platform speciaal voor ondernemers en relaties uit de gehele installatiebranche. Vakbeurzen zijn en blijven een efficient en passend medium om contact te leggen en te onderhouden in elke branche. Zichtbaar zijn, ondernemen en investeren in persoonlijk contact. De sleutelwoorden om succesvol de markt te bewerken. Installatie Vakbeurzen bieden u de gelegenheid om uw bedrijf te presenteren en persoonlijk in contact te komen met uw doelgroep. Dit alles op een zakelijke, professionele en gastvrije wijze met de fullservice formule van Evenementenhal. Tevens vindt Installatie Vakbeurs ook in Gorinchem plaats.

Terugblik en ontwikkeling

Met 14.986 bezoekers kijkt de organisatie terug op een geslaagde vakbeurs en editie in 2014, kwaliteit stond in de editie voorop. Onder de breed georiënteerde doelgroep bevond zich branche gerelateerd publiek. Alle segmenten binnen de installatiebranche waren vertegenwoordigd en zijn op dit trefpunt bijeengebracht. Er was volop gelegenheid tot netwerken, kennis overdracht en relatiebeheer. Hopelijk heeft u hier uw voordeel mee behaald?!

Wilt u op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Installatie Vakbeurs Hardenberg, Gorinchem en/of Venray? Volg ons dan op Twitter! @Installatie_EH

Klein Transport Plein

Tijdens Installatie Vakbeurs Hardenberg vindt u Klein Transport Plein, hier trof u verschillende aanbieders uit de kleinere transportbranche aan. Alles op het gebied van bedrijfsauto’s, aanhangwagens, bedrijfswageninrichtingen, ritregistraties, accessoires en/of overige branchegerelateerde producten.

KTP-BANNER_02.gif

Nieuwe Service voor exposanten!

Evenementenhal weet als geen ander hoe belangrijk onderscheidend vermogen is voor een succesvolle bedrijfsvoering. Met de standaard full service formule (opgebouwde stand, uitnodigingen, parkeren en catering) ontzorgen wij u in de primaire behoeftes van uw beursdeelname. Dat maakt ons uniek in beurzenland. Om u hierin te blijven ondersteunen en onderscheiden biedt Evenementenhal een nieuwe service aan in de vorm van vier pluspakketten. Lees meer>

 

 

bestel online
uw kaarten

Bestel online uw e-ticket(s) om toegang te krijgen tot deze beurs.

E-ticket(s) aanvragen

000 00 00 00 tot Installatie Vakbeurs | Klein Transport Plein start

Nieuwsbrief Ontvang updates en speciaal door u geselecteerde onderwerpen in uw inbox! Aanmelden