Vergaderzaal 3

Een vergadering met een klein gezelschap? Deze ruimte is daar zeer geschikt voor.

Informatie

Naast onze mooie binnentuin vindt u Vergaderzaal 3. Deze ruimte is ideaal voor uw vergadering. De zaal is standaard ingericht in boardroomopstelling en beschikt over een flip-over en wifi. Hierdoor kunt u op een comfortabele wijze uw overleg houden en tegelijkertijd een lunch nuttigen.

Technische faciliteiten
Vergaderzaal 3 is standaard uitgerust met een beamer, projectiescherm, flip-over en wifi.

Catering
Doordat wij over een eigen keukenbrigade beschikken, is er veel mogelijk op het gebied van de catering. Kies bijvoorbeeld voor een lunch tijdens uw vergadering of sluit een congres af met een warm en koud buffet. Er zijn talloze mogelijkheden, de afdeling Meetings & Events helpt u graag met het maken van de juiste en passende keuze!

Uw meeting of event 
De afgelopen jaren is er binnen Evenementenhal een schat aan ervaring opgebouwd wat betreft het organiseren van evenementen, congressen, concerten, feesten en partijen. Professionaliteit, vakkennis en groot organisatievermogen zijn daarbij de sleutelwoorden. Onze medewerkers van Meetings & Events staan klaar om uw evenement op een unieke wijze volledig te verzorgen, waarbij u zich kunt concentreren op uw eigen vak met het gewenste rendement.

Opstellingen

Onderstaande zaalopstellingen zijn mogelijk in de zaal Vergaderzaal 3:

 • Boardroom opstelling

  Boardroom

  max. 10 personen

 • CarrĂ© opstelling

  Carré

  max. 8 personen

 • U-vorm opstelling

  U-vorm

  max. 10 personen