Hal

Hal

Bij Evenementenhal Gorinchem is elk evenement in goede handen, of het nu gaat om een congres, symposium, personeelsfeest of een seminar. De hal op de begane grond biedt u maar liefst 15.000 m2 aan mogelijkheden, is van alle gemakken voorzien en kunnen we in de juiste sfeer inrichten.

Informatie

Evenementenhal Gorinchem beschikt over een grote, industriële hal van 15.000 bruto vierkante meter. Een groot gedeelte van deze hal heeft een hoogte van 18 meter (met uitzondering van een aantal bruggen die op 7 meter hoogte hangen). Twee andere gedeelten van de hal hebben samen circa 5.000 vierkante meter en een hoogte van 4,5 meter.

De hal heeft een capaciteit voor 8.000 personen en dus ideaal te gebruiken voor diverse evenementen en beurzen. Evenementenhal beschikt over vele voorzieningen waarbij we samen met u kunnen kijken naar de ideale mogelijkheden. De multifunctionaliteit van onze hal biedt zoveel mogelijkheden dat u deze het beste met eigen ogen kunt bewonderen. Maak gerust vrijblijvend een afspraak met ons. Stuur een mail naar: gorinchem@evenementenhal.nl of bel: 0183-680680

Technische faciliteiten
De hal kan beschikken over alle benodigde technische faciliteiten.

Catering
Doordat wij over een eigen keukenbrigade beschikken, is er veel mogelijk op het gebied van de catering. Kies bijvoorbeeld voor een lunch tijdens uw vergadering of sluit een congres af met een warm en koud buffet. Er zijn talloze mogelijkheden, de afdeling Meetings & Events helpt u graag met het maken van de juiste en passende keuze! 

Uw meeting of event 
De afgelopen jaren is er binnen Evenementenhal een schat aan ervaring opgebouwd wat betreft het organiseren van evenementen, congressen, concerten, feesten en partijen. Professionaliteit, vakkennis en groot organisatievermogen zijn daarbij de sleutelwoorden. Onze medewerkers van Meetings & Events staan klaar om uw evenement op een unieke wijze volledig te verzorgen, waarbij u zich kunt concentreren op uw eigen vak met het gewenste rendement.

Opstellingen

Onderstaande zaalopstellingen zijn mogelijk in de zaal Hal:

  • Receptie opstelling

    Receptie

    max. 8000 personen