Vergaderzaal 6

Vergadezaal 6

Een multifunctionele ruimte voorzien van moderne presentatiemiddelen.

Informatie

Deze zaal is één van de meest geliefde ruimtes binnen Evenementenhal Gorinchem om uw meeting te laten plaatsvinden. Gelegen op de eerste verdieping is dit een rustige locatie waar verschillende zaalopstellingen mogelijk zijn. Doordat deze zaal is opgesplitst in twee ruimtes kan hier zowel vergaderd worden als een ontspannende lunch en/of diner verzorgt worden.
In deze zaal is een 60 inch lcd scherm met hdmi en VGA aansluiting, flip-over en wifi aanwezig.

Technische faciliteiten
Vergaderzaal 6 is standaard uitgerust met een beamer, projectiescherm, flip-over en wifi.

Catering
Doordat wij over een eigen keukenbrigade beschikken, is er veel mogelijk op het gebied van de catering. Kies bijvoorbeeld voor een lunch tijdens uw vergadering of sluit een congres af met een warm en koud buffet. Er zijn talloze mogelijkheden, de afdeling Meetings & Events helpt u graag met het maken van de juiste en passende keuze!

Uw meeting of event 
De afgelopen jaren is er binnen Evenementenhal een schat aan ervaring opgebouwd wat betreft het organiseren van evenementen, congressen, concerten, feesten en partijen. Professionaliteit, vakkennis en groot organisatievermogen zijn daarbij de sleutelwoorden. Onze medewerkers van Meetings & Events staan klaar om uw evenement op een unieke wijze volledig te verzorgen, waarbij u zich kunt concentreren op uw eigen vak met het gewenste rendement.

Opstellingen

Onderstaande zaalopstellingen zijn mogelijk in de zaal Vergaderzaal 6:

 • Cabaret opstelling

  Cabaret

  max. 20 personen

 • Carré opstelling

  Carré

  max. 16 personen

 • Theater opstelling

  Theater

  max. 32 personen

 • U-vorm opstelling

  U-vorm

  max. 12 personen