Restaurant 1

Restaurant 1

Multifunctionele zaal geschikt voor diverse bijeenkomsten

Informatie

Restaurant 1 is een multifunctionele zaal, voorzien van moderne presentatiemiddelen en daardoor geschikt voor een bijeenkomst in privésfeer, maar ook voor zakelijke doeleinden.
Deze ruimte is een perfecte uitvalbasis voor uw seminar, presentatie en/of bijeenkomst, maar natuurlijk ook voor een dinerbuffet of (bedrijfs)feest. Door de vele mogelijkheden qua zaalopstelling en invulling van catering kan uw evenement geheel naar uw wensen worden verzorgd.

Technische faciliteiten
Restaurant 1 is standaard uitgerust met een beamer, projectiescherm, flip-over en wifi.

Catering
Doordat wij over een eigen keukenbrigade beschikken, is er veel mogelijk op het gebied van de catering. Kies bijvoorbeeld voor een lunch tijdens uw vergadering of sluit een congres af met een warm en koud buffet. Er zijn talloze mogelijkheden, de afdeling Meetings & Events helpt u graag met het maken van de juiste en passende keuze! 

Uw meeting of event 
De afgelopen jaren is er binnen Evenementenhal een schat aan ervaring opgebouwd wat betreft het organiseren van evenementen, congressen, concerten, feesten en partijen. Professionaliteit, vakkennis en groot organisatievermogen zijn daarbij de sleutelwoorden. Onze medewerkers van Meetings & Events staan klaar om uw evenement op een unieke wijze volledig te verzorgen, waarbij u zich kunt concentreren op uw eigen vak met het gewenste rendement.

Opstellingen

Onderstaande zaalopstellingen zijn mogelijk in de zaal Restaurant 1:

 • Boardroom opstelling

  Boardroom

  max. 40 personen

 • Cabaret opstelling

  Cabaret

  max. 60 personen

 • Carré opstelling

  Carré

  max. 40 personen

 • Receptie opstelling

  Receptie

  max. 400 personen

 • School opstelling

  School

  max. 38 personen

 • Theater opstelling

  Theater

  max. 110 personen

 • U-vorm opstelling

  U-vorm

  max. 38 personen