Zalenoverzicht

Zalenoverzicht

Evenementenhal Gorinchem is dé ideale locatie voor uw evenement door haar centrale ligging, goede bereikbaarheid en ruime parkeergelegenheid.

Informatie

Bijeenkomst organiseren in Evenementenhal Gorinchem?

In het midden van het land, direct gelegen aan de A15 en nabij de A27, trekt het indrukwekkende complex van Evenementenhal Gorinchem de aandacht. Dé ideale locatie voor uw evenement.
Evenementenhal Gorinchem biedt u een totaalpakket op maat aan, inclusief de nodige culinaire omlijsting en technische faciliteiten. Een professioneel team staat klaar om de organisatie zoveel mogelijk uit handen te nemen en de evenementen van A tot Z te begeleiden.

Met dertien verschillende zalen en ruimten is Evenementenhal Gorinchem een veelzijdige locatie voor het organiseren van onder andere beurzen, evenementen, congressen, vergaderingen, bijeenkomsten en concerten. Evenementenhal Gorinchem is met haar totaal van 40.000 m2 aan expositieruimte en ruime gratis parkeergelegenheid uitermate geschikt voor zowel kleine als grote gezelschappen en hierdoor dé perfecte locatie voor uw evenement.

Nieuwsbrief Ontvang updates en speciaal door u geselecteerde onderwerpen in uw inbox! Aanmelden