Programma

Logo_voetbal_beurs.jpg

De Nationale Voetbal Vakbeurs is niet alleen een platform om leveranciers met bestuurders samen te brengen. We willen genoeg amusement en inhoudelijk sterke programma’s bieden om iedereen een leuke en interessante dag te bezorgen.

Afgelopen jaren is er een forum geweest met Andy van der Meijde, Frank De Bleeckere, Wilfred Genee, Jean Marie Pfaff, Pim Blokland, Jan van Halst, Justin Goetsee, Ad Heijsman, Cor Pot, Regie Blinker, Jan Wouters en Oscar Moens. Er zijn diverse seminars geweest van o.a. de KNVB, Belastingdienst, Cashless betalen, nieuwe doellijntechnologie en over aanleg van sportvelden. Op de beurs zelf vindt u vele activiteiten, workshops met bekende voetballers en trainers.

KNVB
Natuurlijk is de KNVB ook vertegenwoordigd op de beurs. ‘Voetbal om van te houden’, dat is waar de KNVB voor staat. Bezoekers kunnen de KNVB om advies vragen bij uitdagingen die zij met hun vereniging verwachten aan te gaan. Ook kunnen ze in contact komen met de verenigingsadviseur uit hun eigen regio. Kortom: de KNVB staat voor u klaar en is benieuwd naar alle mooie successen, wensen en vragen!

activiteiten2.jpg Klik om te vergroten activiteiten3.jpg Klik om te vergroten

Nieuwsbrief Ontvang updates en speciaal door u geselecteerde onderwerpen in uw inbox! Aanmelden