Bedrijfsbijeenkomsten

Bij Evenementenhal Gorinchem kunt u ideeën omzetten in een beleving. 

Een bedrijfsfeest voor uw personeel of het vieren van een samenwerking wordt zeer gewaardeerd en zorgt meestal voor een ongekend resultaat. Zoek niet verder en laat u rondleiden door de diverse zalen.

Uw bedrijfsfeest is bij ons in goede handen. Bij Evenementenhal Gorinchem kunt u volop aandacht schenken aan uw gasten, wij staan klaar om uw evenement te begeleiden.
Of het gaat om een zakelijke bijeenkomst, een evenement of een onvergetelijk feest, we bieden u graag de passende locatie waar we kunnen inspelen op uw wensen. Evenementenhal Gorinchem beschikt over 13 verschillende sfeervolle zalen met een wisselende capaciteit van 10 tot 4.000 personen welke makkelijk zijn aan te passen aan elke gewenst gezelschap. 

Aan alles gedacht
Compleet ontzorgen, dat is het keurmerk van Evenementenhal Gorinchem. U kunt erop vertrouwen dat alles in goede handen is. Onze ruime ervaring in deze tak van sport is uw garantie voor een geslaagd bedrijfsfeest!

Kortom, een gezellige borrel met collega's of een feest op uw eigen locatie, alles is mogelijk! Maak een vrijblijvende afspraak met de afdeling Meetings & Events van Evenementenhal.

Een overzicht van onze zalen vindt u hier

Hieronder kunt u uw gegevens achterlaten en aangeven waar u meer informatie over wenst te ontvangen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

  • *
  • *
  • *
  • *
evenementenhal-volvo-hr-18.jpg Klik om te vergroten Evenementenhal-0921.jpg Klik om te vergroten productpresentatie.jpg Klik om te vergroten evenementenhal-vergaderzaal-Restaurant_1-018.jpg Klik om te vergroten

Nieuwsbrief Ontvang updates en speciaal door u geselecteerde onderwerpen in uw inbox! Aanmelden