Kerst- of Nieuwjaarsborrel

Sluit het jaar af met een kerstborrel of geef het nieuwe jaar een startsein!

De Kerstdagen en het nieuwe jaar staan alweer bijna voor de deur! Wilt u de feestdagen geslaagd ingaan? Of juist het nieuwe jaar feestelijk openen met uw personeel of relaties? Bij Evenementenhal Gorinchem kunt u ideeën omzetten in een beleving.

Kerst- of Nieuwjaarsborrel
Uw Kerst- of Nieuwjaarsborrel is bij ons in goede handen. Bij Evenementenhal Gorinchem kunt u volop aandacht schenken aan gasten, wij staan klaar om uw evenement te begeleiden. Of het gaat om een zakelijke bijeenkomst, een evenement of een onvergetelijk feest, we bieden u graag de passende locatie waar we kunnen inspelen op uw wensen. Evenementenhal Gorinchem beschikt over verschillende sfeervolle zalen met een wisselende capaciteit van 10 tot 4.000 personen welke makkelijk zijn aan te passen aan elke gewenst gezelschap.

Aan alles gedacht
Compleet ontzorgen, dat is het keurmerk van Evenementenhal Gorinchem. U kunt erop vertrouwen dat alles in goede handen is. Onze ruime ervaring in deze tak van sport is uw garantie voor een Geslaagde Kerst- of Nieuwjaarsborrel!

Kortom; sluit het jaar af met een kerstborrel of geef het nieuwe jaar een startsein. Maak een vrijblijvende afspraak met de afdeling Meetings & Events van Evenementenhal!

Voor meer informatie over onze verschillende zalen klik hier.

evenementenhal-volvo-hr-05.jpg Klik om te vergroten IMG_0412.JPG Klik om te vergroten IMG_0407.JPG Klik om te vergroten

Nieuwsbrief Ontvang updates en speciaal door u geselecteerde onderwerpen in uw inbox! Aanmelden