Vergaderen & Presenteren

Bij Evenementenhal bent u aan het juiste adres voor al uw bijeenkomsten. Van een kleine bestuursvergadering tot aan een groot seminar, alles is mogelijk! We beschikken over 13 zalen en een beurshal die in alle mogelijke opstellingen voor u klaargezet kunnen worden. Vele bedrijven zijn u al voorgegaan. 

Vlak voor een (vak)beurs uw Sales-team toespreken onder het genot van een lunch? Of al uw klanten en relaties uitnodigen voor een bedrijfspresentatie met afsluitend een informele borrel? Zomaar een greep uit de mogelijkheden. Onze collega’s van de afdeling Meetings & Events denken graag met u mee en doen u een scherp aanbod.

evenementenhal_Go_vergaderzaal_1-2.jpg

Wat zijn uw voordelen om dit bij Evenementenhal Gorinchem te regelen?
* Keuze uit 13 verschillende volledig ingerichte zalen. Hierdoor kunnen wij 
  bijeenkomsten regelen voor 4 tot 4000 personen. 
* Zeer scherpe prijzen!
* Onbeperkte mogelijkheden qua catering. Onze eigen keuken kan u 
  voorzien van een kleine borrelhap tot een uitgebreid buffet. 
* Van het begin tot het eind één contactpersoon die alles voor u regelt. 
* 4000 gratis parkeerplaatsen.

Voor meer informatie of een offerte op maat kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen met onze afdeling Meetings & Events.

Een overzicht van onze zalen vindt u hier

Hieronder kunt u uw gegevens achterlaten en aangeven waar u meer informatie over wenst te ontvangen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

  • *
  • *
  • *
  • *
evenementenhal_Go_vergaderzaal_6-6.jpg Klik om te vergroten evenementenhal_Go_vergaderzaal_6-2.jpg Klik om te vergroten evenementenhal-vergaderzaal_4-029.jpg Klik om te vergroten

Nieuwsbrief Ontvang updates en speciaal door u geselecteerde onderwerpen in uw inbox! Aanmelden