Wij stellen ons graag even voor!
Na kennismaking vallen alle puzzelstukjes ineen.

In dit business-to-business complex, direct gelegen aan de A27 en A15, ontbreken de functionele vergaderzalen niet. Evenementenhal Gorinchem heeft uitzonderlijke vergaderruimten met de daarbij behorende faciliteiten

De kwaliteit zoals wij deze bij onze welbekende vakbeurzen leveren, vindt u ook terug bij uw vergadering, seminar, congres, symposium, productpresentatie of welk zakelijk evenement dan ook. Evenementenhal Gorinchem streeft ernaar een volledig product te leveren. Dit wordt mogelijk gemaakt doordat wij alle benodigde faciliteiten en voorzieningen in eigen beheer hebben.

Elk bedrijf heeft wel eens een zakelijk evenement. Tijdens zo’n zakelijk evenement wilt u zich volledig kunnen concentreren op uw gasten, uw klanten of de spreker. Wij zorgen ervoor dat dit mogelijk is en nemen u graag alle zorgen uit handen.

Wie een opvallend evenement, een spraakmakend congres of een belangrijke bedrijfspresentatie organiseert, wil dat alles goed georganiseerd is. Niet alleen de accommodatie moet perfect zijn, maar ook de catering.

Evenementenhal Gorinchem beschikt over een eigen keuken- en horeca-afdeling. Laat u inspireren door het menu dat de chefkok u kan serveren. Of het nu gaat om een vergadering voor 4 personen, een cursus voor 25 personen, een presentatie voor 250 personen of een congres voor 1000 personen, Evenementenhal Gorinchem kan alles aan.

Op de site vindt u informatie over onze vergader- en congresmogelijkheden. Wij maken graag een afspraak met u om alle mogelijkheden te bespreken.

De basis faciliteiten onder de loep genomen

Evenementenhal Gorinchem streeft ernaar een totaalpakket op maat aan te bieden, inclusief de nodige culinaire omlijsting en technische faciliteiten. Een professioneel team staat klaar om de organisatie zoveel mogelijk uit handen nemen en de evenementen van A tot Z te begeleiden.

Ontvangst
Uw gasten worden door onze receptioniste ontvangen in een sfeervolle entree. De receptie heeft een centrale functie tijdens de evenementen; het is het contactpunt voor vragen en opmerkingen.

Goed verzorgde ruimte
Evenementenhal Gorinchem beschikt over diverse ruimten, met verschillende afmetingen. Gezien de diversiteit, kan voor elk evenement de juiste opstelling en sfeer gecreëerd worden. Wij bepalen graag samen met u welke ruimte geschikt is voor uw evenement. Uiteraard wordt deze ruimte naar uw wens ingericht met ons meubilair.

Apparatuur & Entertainment

Indien gewenst kan Evenementenhal Gorinchem een beroep doen op de samenwerking met gerenommeerde bedrijven op het gebied van audiovisuele middelen, decoratie en entertainment.

Catering
Evenementenhal Gorinchem beschikt over een eigen keuken- en horeca-afdeling, waardoor specifieke wensen op culinair gebied kunnen worden gerealiseerd. De dames en heren van de horeca zorgen ervoor dat het u aan niets ontbreekt. Of het nu om een lunchbuffet of een uitgebreid vijfgangen diner gaat, onze medewerkers bereiden het graag voor u.

Goede bereikbaarheid en voldoende parkeergelegenheid

Het complex ligt centraal in Nederland, direct aan de A15 en op vijf minuten rijafstand van Knooppunt Gorinchem. Met 4.000 gratis parkeerplaatsen vormt parkeren geen probleem. Ook met het openbaar vervoer is de locatie goed bereikbaar.

Overige facilitaire diensten

Bezoekers van Evenementenhal Gorinchem kunnen kosteloos gebruik maken van de toiletten en de garderobe.

Gorichem-067.jpg Klik om te vergroten Gorichem-181.jpg Klik om te vergroten

Nieuwsbrief Ontvang updates en speciaal door u geselecteerde onderwerpen in uw inbox! Aanmelden