Beurs of congres organiseren?

Bent u op zoek naar een locatie voor het organiseren van een beurs of congres? Dan bent u bij Evenementenhal Gorinchem aan het juiste adres. Evenementenhal Gorinchem staat in de regio en ver daarbuiten inmiddels bekend als dé perfecte locatie voor congressen, vak- en consumentenbeurzen.

In april 2005 vond met “De Welkomstvakbeurs” de eerste beurs plaats, waarna tal van vak- en consumentenbeurzen op zeer uiteenlopende gebieden volgden. De unieke full service formule is hierbij niet meer weg te denken uit het concept. De beurzen worden georganiseerd door Evenementenhal Gorinchem zelf, op een aantal uitzonderingen na. Denkt u daarbij bijvoorbeeld aan “FENEXPO”, het netwerkevenement voor Midden-Nederland.

Door de jarenlange ervaring bij het organiseren van diverse beurzen en evenementen, bieden wij u graag de handreikingen voor uw eigen organisatie. U kunt ervoor kiezen om de accommodatie af te huren en zelf de gehele organisatie op u te nemen of te kiezen voor onze unieke full service formule die zowel u, de exposant, als de bezoeker veel voordelen biedt.
Ook bij de organisatie rondom het opzetten van een congres helpen wij u graag.

Wij streven ernaar om een volledig product te leveren! Maak een afspraak en kom langs voor een vrijblijvend gesprek!

 

Nieuwsbrief Ontvang updates en speciaal door u geselecteerde onderwerpen in uw inbox! Aanmelden