Exposanten Interieurbouw en Hout & Kunststof Vakbeurs presenteren tal van innovaties

16 september 2013

Gorinchem – Op 24, 25 en 26 september staat Evenementenhal Gorinchem samen met ongeveer 100 exposanten paraat voor duizenden doelgerichte vakbezoekers uit de interieurbouw,- hout,- kunststof branche. Bij een bezoek aan de 7de editie Interieurbouw en Hout & Kunststof Vakbeurs Gorinchem is de bezoeker op de hoogte van de ontwikkelingen in de branche. 

Een vakbeurs leent zich onder andere uitstekend voor productintroducties. Daarom wordt een noviteitenroute tijdens Interieurbouw en Hout & Kunststof Vakbeurs Gorinchem geïntroduceerd. De route leidt bezoekers langs de stands waar de meest innovatieve producten en diensten uit de branche getoond worden. Veel van deze innovaties worden voor het eerst gepresenteerd. Baars & Bloemhoff B.V. maakt deel uit van de noviteitenroute. “De rollen zijn nu omgedraaid, nu zijn wij gastheer voor onze klant en daarom voelen wij ons ook verplicht onze bezoekers iets extra’s te bieden. Daarom hebben we speciaal voor deze beurs gewacht met de introductie van een nieuw product binnen ons assortiment van de decoratieve materialen,” aldus commercieel manager Mario van Ginkel. 

Onmisbare onderwerpen komen ter sprake
Een bezoek aan de Interieurbouw en Hout & Kunststof Vakbeurs kan informatie verschaffen over kostenbesparing, duurzaamheid en onderhoudsvriendelijke producten. Onderwerpen die voor het modern ondernemen onmisbaar zijn. Exposant Häfele biedt onder andere naast basis elementen extra kostenbesparende systeemcomponenten in haar assortiment. Daarnaast is onder andere Van den Berg Hardhout B.V. aanwezig die hardhout met FSC keurmerk toont. Een verantwoord natuurproduct waarmee veelzijdige producten te realiseren zijn. 

Levendige stands
Interieurbouw en Hout & Kunststof Vakbeurs Gorinchem staat bekend om de levendige stands met daarop veel activiteit. “We proberen standhouders uit te dagen om zoveel mogelijk activiteiten op hun stand te ontplooien. Dus demonstraties, maar ook draaiende machines. De bezoeker heeft de mogelijkheid de machines uit te proberen. De aanwezige exposanten bereiden zich al geruime tijd voor op een mooie invulling in de stand. Er is dus meer dan genoeg te beleven. 

Zien Voelen Beleven
Bezoekers van Interieurbouw en Hout & Kunststof Vakbeurs Gorinchem worden ontvangen in een prachtige ambiance. Onder het genot van een gratis hapje en drankje kunnen bezoekers de producten zien en voelen. Voor een kosteloos toegang kunnen branche gerelateerde bezoekers zich voorregistreren middels de website www.evenementenhal.nl/ihk-go 

shutterstock_18772081.jpg Klik om te vergroten Noviteitenroute_IHK.jpg Klik om te vergroten

Nieuwsbrief Ontvang updates en speciaal door u geselecteerde onderwerpen in uw inbox! Aanmelden