Evenementenhal niet actief in Kalkar

05 juli 2013

De prestaties van Evenementenhal spreekt niet alleen onze exposanten en bezoekers aan, ook liften andere beursorganisaties graag mee op de succesformule van Evenementenhal Hardenberg, Gorinchem en Venray.

Evenementenhal is sinds 1996 actief in Hardenberg, sinds 2005 in Gorinchem en sinds 2010 in Venray. De beurzen die in Kalkar (D) (op steenworp afstand van Venray) worden gehouden vallen niet onder de verantwoordelijkheid van Evenementenhal. Dit is voor de buitenwereld niet altijd duidelijk. Mocht u als exposant of bezoeker door de organisatie uit Kalkar worden benaderd, willen we er u op wijzen dat er geen connectie bestaat tussen de organisatie uit Kalkar en Evenementenhal! 

De unieke vakbeurzen met het onderscheidende full service concept, de aantrekkelijke consumentenbeurzen en de professioneel georganiseerde evenementen hebben Evenementenhal weten te brengen tot één van de vooraanstaande beursorganisaties van Nederland. Ook de eerste vakbeurzen, die in november dit jaar in Bad Salzuflen zullen plaatsvinden, zullen hun positie gaan verwerven in het buitenland. Graag bouwen we met u verder aan een succesvolle toekomst, waarbij Evenementenhal Hardenberg, Gorinchem, Venray en Bad Salzuflen een professioneel platform zijn voor al uw beursdeelnames en evenementen.

Landkaartje_GO.jpg Klik om te vergroten

Nieuwsbrief Ontvang updates en speciaal door u geselecteerde onderwerpen in uw inbox! Aanmelden