Bouwen aan de toekomst, samen met Evenementenhal

01 juli 2013

Deelname aan een beurs blijkt iedere keer opnieuw waardevol te zijn. Welk ander platform biedt een betere en efficiëntere mogelijkheid om persoonlijk met uw omgeving in contact te blijven? In de steeds onpersoonlijk wordende wereld waarin internet en social media een belangrijke plaats hebben ingenomen, dreigt het persoonlijk contact op de achtergrond te komen. Natuurlijk is uw klant of potentiële klant op zijn bedrijf te bezoeken, ook kunt u uw relaties bij u op uw bedrijf uitnodigen. Daarbij is het eenvoudig uit te rekenen wat dit aan tijd en geld kost. Investeren in huidige klanten en toekomstige klanten blijft het allerbelangrijkste voor de continuïteit van elke onderneming. Hiermee bouwt u immers aan de toekomst van niet alleen uw bedrijf, maar ook aan de toekomst van de ondernemingen van uw relaties.

Beurs met kennisoverdracht
Vakbeurzen kenmerken zich door een afspiegeling van de markt te zijn. Vragers en aanbieders treffen elkaar, wisselen noviteiten uit, brengen kennis en productinnovaties over en informeren elkaar over wederzijdse behoeften. Hierdoor worden steeds meer kennisprogramma’s toegevoegd aan het bestaande beursconcept. Samen met exposanten en brancheverenigingen wordt invulling gegeven aan symposia, congressen en/of workshops. Daardoor is een bezoek aan een beurs nog interessanter en waardevoller.

Agrarische beursagenda
Evenementenhal kent voor de agrarische sector een agrarische beursagenda, waarmee niet alleen heel Nederland wordt bediend, ook Duitsland kent in 2013 haar eerste agrarische vakbeurs met het unieke en onderscheidende  beursconcept van Evenementenhal. De totale agrarische sector kan met elkaar in contact komen op de zes agrarische vakbeurzen van Evenementenhal. De regionale aanpak betekent letterlijk dicht bij de boer, dit geldt voor zowel landelijk opererende organisaties, als ook de regionale spelers.

Thema stallenbouw
Voor de Rundvee & Mechanisatie Vakdagen in Venray én de Agrar Kontakt Tage in Bad Salzuflen (D) is Evenementenhal in gesprek met partijen om te kijken of er een complete stal gebouwd kan worden bij de ingang van de beurshal. Daarnaast zal er door middel van seminars, workshops, lezingen op deze beurzen – en uiteraard ook op de stands van diverse exposanten – veel informatie worden gegeven over alles wat samenhangt met stallenbouw. Denk daarbij aan nieuwbouw, renovatie, stalinrichting, stalverlichting, stalvloeren, etc. Ook subsidieadvies en financieringsvraagstukken komen aan bod. Er zal ook ingegaan worden op de steeds groter wordende wens om dieren te huisvesten in een meer natuurlijke leefomgeving met meer bewegingsvrijheid.

Evenementenhal is op zoek naar partners die een inhoudelijke invulling kunnen en willen geven aan dit thema. Dit kan in de vorm van demonstraties, lezingen, seminars en/of workshops. Indien u beschikt over expertise over de hierboven genoemde thema’s of andere onderwerpen die een relatie hebben met stallenbouw en u wilt deze kennis delen met de bezoekers van deze agrarisch beurzen van Evenementenhal, neem dan contact op met Erwin Pompe; T +31 523 289 838 of erwinpompe@evenementenhal.nl.

Een bezoek aan een of meerder agrarische vakbeurzen van Evenementenhal levert u daarmee niet alleen contact met uw leverancier of partner in uw bedrijfsvoering op, ook verbreedt u uw kennis op velerlei gebied, zeker over het onderwerp stallenbouw op de specifiek genoemde beurzen. Het full service concept van Evenementenhal zorgt ervoor dat het u op de beursvloer aan niets ontbreekt.

Tot ziens op onze agrarische vakbeurzen, de data vindt u op www.agrarischebeursagenda.nl

shutterstock_7155274.jpg Klik om te vergroten shutterstock_20674540.jpg Klik om te vergroten shutterstock_16525249.jpg Klik om te vergroten shutterstock_7623832.jpg Klik om te vergroten

Nieuwsbrief Ontvang updates en speciaal door u geselecteerde onderwerpen in uw inbox! Aanmelden