Evenementenhal lanceert Grafimedia Vakbeurzen

14 juni 2013

Met de Grafische Vakbeurs & Vakbeurs Sign biedt Evenementenhal al vele jaren de meest complete vakbeurzen voor de grafische en sign industrie in Nederland. Om nog beter in te spelen op de dynamische grafische industrie is de afgelopen periode hard gewerkt aan een nieuw concept voor de grafische en sign evenementen van de ervaren organisator. 
Dit concept werd deze week gelanceerd. Met ‘Grafimedia Vakbeurzen’ is Evenementenhal klaar voor de toekomst.

Beursorganisator Robert Hoelen, opvolger van Jan Siegers (met pensioen), vertelt: 
“Grafimedia Vakbeurzen is een overkoepelend merk waar alle grafische en sign gerichte vakevenementen van Evenementenhal onder vallen. We starten met de Vakbeurs voor de Creatieve Industrie, die plaatsvindt in maart 2014 op onze locatie in Hardenberg. Dit evenement is ontstaan uit de Grafische Vakbeurs & Vakbeurs Sign en blijft dan ook zeker een podium voor de grafische en sign professional. We zetten met deze vakbeurs echter in op verbreding en synergie, door het toevoegen van segmenten zoals packaging en imaging. De Grafische Vakbeurs & Vakbeurs Sign blijven naast elkaar bestaan in Gorinchem en behouden het Benelux karakter. Ook deze twee beurzen vinden voortaan plaats in maart, waarmee we aan de wens van de markt tegemoet komen om de beurzen niet langer in de echte winterperiode te laten plaatsvinden. Daarnaast zal in het nieuwe concept meer aandacht zijn voor kennisoverdracht door het toevoegen van een seminar- en workshop programma.”
Het geprezen fullservice concept van Evenementenhal blijft uiteraard van kracht tijdens alle vakbeurzen. “Hiermee blijven onze beurzen onderscheidend, gastvrij en betaalbaar”, besluit Hoelen.

Meer informatie is te vinden op www.grafimediavakbeurzen.nl
Volg Grafimedia Vakbeurzen ook op Twitter: @Grafimedia_Vak.
Bekijk de beurswebsite van de Vakbeurs voor de Creatieve Industrie hier.

Grafimedia_vakbeurzen.jpg

Downloads

INFO_GrafimediaVakbeurzen.pdf 787 KB PDF Downloaden
Creatieve_1.jpg Klik om te vergroten

Nieuwsbrief Ontvang updates en speciaal door u geselecteerde onderwerpen in uw inbox! Aanmelden