Transport Compleet volgt succesvolle Carrosserie Vakdagen op

11 juni 2013

Een nieuwe naam, een nieuwe jas voor de jarenlange succesvolle Carrosserie Vakdagen van Evenementenhal: Transport Compleet. Voortbouwend op het bewezen vakbeursconcept van Carrosserie Vakdagen worden de segmenten personenvervoer en lichte bedrijfswagens toegevoegd aan de truck-, trailer- en carrosseriebouw met alle aanverwante producten.
Met ingang van 2014 gaat Transport Compleet, dé vakbeurs voor de totale transportbranche, het platform bieden aan exposanten en bezoekers dat past bij de huidige wensen en eisen uit de markt. De samenwerking met brancheverenigingen voegt extra waarde toe: naast noviteiten, contacten onderhouden en netwerken zal Transport Compleet ook een kennisplatform zijn voor alle bezoekers uit de totale transportwereld.

_Transport_Compleet_HB_Logo.jpg

Sinds 2000 is Evenementenhal organisator van de Carrosserie Vakdagen. Een vakbeurs die zijn oorsprong kent in Hardenberg, Gorinchem kende in 2005 de eerste editie en sinds 2011 kent ook Venray dit beursplatform voor de transportbranche. Het succesvolle beursconcept van Evenementenhal, met haar full-service formule, levert een bijdrage aan de communicatie tussen exposanten en bezoekers. De regionale aanpak heeft bewezen dat vele exposanten prachtig opgebouwde voertuigen, stands, mobiliteit, informatie, innovatie en show op veel edities hebben gepresenteerd aan de markt. Naast de bekende formule, waar truck-, trailer- en carrosseriebouw en alle aanverwante producten altijd al onderdeel waren, voegt de organisatie ook personenvervoer en lichte bedrijfswagens toe aan dit concept. Een nog uitgebreider en daardoor interessanter palet: Transport Compleet. 

In de meer onpersoonlijk wordende digitale wereld wordt beleven en ontmoeten een steeds belangrijker gegeven. Vakbeurzen zijn en blijven een efficiënt en passend medium om contacten te leggen en te onderhouden met en door partijen uit elke branche. In de transportbranche is er duidelijk behoefte aan beursplatforms die voorzien in deze behoefte. Naast de landelijke evenementen geven regionale evenementen antwoord op alle vormen van persoonlijk contact. Evenementenhal is een ervaren beursorganisator met kennis van de markt én het vak. In Hardenberg, Gorinchem en Venray vinden de regionale vakbeurzen plaats, al of niet met een landelijk karakter. Betaalbaar en uitnodigend. 

Evenementenhal nodigt exposanten én bezoekers uit deel te nemen van een bekend beursplatform Carrosserie Vakdagen, dat met de toevoeging van personenvervoer en lichte bedrijfswagens een nog totaler concept biedt: Transport Compleet. Transport Compleet Hardenberg vindt plaats op 18, 19 en 20 maart 2014, Transport Compleet Gorinchem op 2, 3 en 4 september 2014 en Transport Compleet Venray op 11, 12 en 13 november 2014. Vergeet u de beursagenda van 2013 niet: september 2013 Gorinchem, en in november 2013 Venray. Aanvullend op deze beurzen in Nederland vindt ook in november 2013 de eerste Duitse transportvakbeurs plaats: de NFZ Fachmesse in Bad Salzuflen, ook met het bekende en onderscheidende full-service concept.

Evenementenhal heeft vestigingen in Hardenberg, Gorinchem, Venray en Bad Salzuflen en kent een historie van ruim 16 jaar. In die periode is de beursagenda uitgebreid tot een aantal van ruim 150 vak- en consumentenbeurzen en diverse evenementen. Ruim 250 medewerkers verzorgen de beursorganisatie, acquisitie en facilitaire ondersteuning. Het unieke full-service concept maakt beursdeelname betaalbaar en onderscheidend. Persoonlijk, zakelijk en gastvrij is de aanpak van Evenementenhal en dat draagt bij aan een waardevolle deelname en bezoek van welk evenement dan ook.

Klik hier voor meer informatie.

Nieuwsbrief Ontvang updates en speciaal door u geselecteerde onderwerpen in uw inbox! Aanmelden