Open training voor commerciële toppers

20 mei 2013

Wilt u uw commerciële mensen klaar stomen voor een nieuw seizoen? Schrijf je dan nu nog in voor de Kenneth Smit trainingen bij Evenementenhal Gorinchem!

Training : Expert in Sales Basics

Als je de concurrentie de wind uit de zeilen wilt nemen, heb je inzichtnodig in wie je tegenover je hebt. Daarop ligt dan ook de nadruk in de verkooptraining Expert in Sales Basics, de nieuwe standaard op het gebied van commerciële vaardigheidstraining. In de training Expert in Sales Basics leer je structuur aan te brengen in verkoopgesprekken. Je leert hoe je bezwaren kunt overwinnen en je commerciële slagkracht kunt vergroten door het Verkrijgen van relevante informatie. Uiteindelijk ben je beter in staat de klant met de juiste argumenten te overtuigen, zodat de order kan worden afgesloten.

Commerciële vaardigheden; een essentieel component van uw succes!

Onderwerpen
• Communicatie
• Professionele gespreksopening
• Aansluiting vinden en vertrouwen opbouwen
• Gesprekstechnieken
• Het maken van afspraken
• Gebruik van social media
• Behoefte- en probleemanalyse
• Omgaan met bezwaren, verwijten en beweringen
• Bedrijfspresentaties
• Argumenteren
• Afsluittechnieken

Methodiek
Kenneth Smit trainingen zijn bijzonder interactief. In interactieve sessies, workshops en rollenspelen ontdekken de deelnemers zelf dat een andere werkwijze voor, tijdens en na het verkoopgesprek tot betere resultaten leidt. Wij houden hen een spiegel voor en oefenen intensief. Ze leren ook veel van hun collega deelnemers. De rollenspelen worden desgewenst toegesneden op uw eigen situatie. Het resultaat van deze werkwijze is dat iedere deelnemer met veel nieuwe ideeën en een andere aanpak direct na de training in de eigen praktijk aan de slag kan en…. aantoonbaar succesvoller zal zijn! Door tijdens de trainingen gebruik te maken van 'state-of-the-art' multimediale apparatuur en een uitgebreide 24-uurs ondersteuning op www.becominggreat.nl, is de behandeling van de theorie tijdens de trainingssessies niet leidend maar ondersteunend. Het grootste deel van de beschikbare trainingstijd wordt besteed aan rollenspelen en praktijkoefeningen, waar de deelnemers het meest van leren. 

Tijdsduur 
De training bestaat uit vier intensieve dagen (twee sessies van twee aaneengesloten dagen) waarin ingesleten gedragspatronen zo nodig worden afgeleerd en vervangen door beter renderende vaardigheden.

Module Structuur
Expert in Sales Basics wordt als één geheel aangeboden. De doorlooptijd van gemiddeld 8 tot 10 weken tussen de eerste en de tweede sessie maakt deze training zeer geschikt voor terugkoppeling van tussentijdse praktijkervaringen. Het rendement van de training neemt hierdoor aanzienlijk toe.

Trainingsvorm In-company / Open training
Aantal deelnemers Maximaal 8, minimaal 4
Niveau MBO/HBO en hoger.
Wanneer? 12 en 13 september & 17 en 18 oktober 2013

Heeft u vragen over aanvullende mogelijkheden of in-company trajecten kunt vrijblijvend contact opnemen.
Contactpersoon: Eric Peeters
Direct bereikbaar: 06-55157383
Kantoor: 0478-538250
Email: e.peeters@kennethsmit.com

Kenneth_Smit.jpg

Relaties van Evenementenhal krijgen een korting van € 100,- per persoon per dag.

VGZ1_20121.jpg Klik om te vergroten shutterstock_121837102.jpg Klik om te vergroten

Nieuwsbrief Ontvang updates en speciaal door u geselecteerde onderwerpen in uw inbox! Aanmelden