Open Coffee tijdens FENEXPO

15 april 2013

Op 23, 24 en 25 april 2013 vindt in Evenementenhal Gorinchem - B2B beurs: Fenexpo plaats.

Een B2B beurs die door duizenden ondernemers bezocht wordt. Ondernemersnetwerk Open Coffee mag op deze beurs natuurlijk niet ontbreken. De gezamenlijke Open Coffee netwerken in de regio zullen een stand bemannen en organiseren een Open Coffee bijeenkomst op de beurs met een inspiratieboost van durftevragen.nl op 23 april om 17.00 uur. Standhouders en bezoekers van de beurs worden van harte uitgenodigd voor deze Open Coffee bijeenkomst. 

Creatief ondernemen en nieuwe contacten!

Daar gaat het om bij Fenexpo én Open Coffee. Open Coffee is een netwerk van ondernemers dat zich grotendeels op social media afspeelt. Ondernemers melden zich als lid aan op een Open Coffee Groep op LinkedIn. Ze delen hun kennis, en ervaringen, brainstormen met elkaar en werken samen. Periodiek komen de leden bij elkaar om onder het genot van een kopje koffie elkaar te ontmoeten. Een beurs als Fenexpo is met zijn ruim 7.000 bezoekers een ideale plaats om ook regionaal te netwerken en leden van andere Open Coffee netwerken te ontmoeten.

Koffiebonen tellen in Open Coffee stand 515. Open Coffee heeft op Fenexpo een stand. Ingericht als een netwerk café. Bezoekers kunnen een gokje wagen. Hoeveel koffiebonen zitten er in de glazen pot? Er zijn veel prijzen. Zoals zakenlunches, massages, zakelijk kleuradvies enz. Er is één hoofdprijs voor de persoon die het aantal koffiebonen het beste in kan schatten: Een laptop ASUS EEE PC 1005P met Windows 7. Beschikbaar gesteld door De Giessen Kantoorefficiency uit Hardinxveld-Giessendam. Maar er zijn nog veel meer prijzen te winnen. Van zakelijke lunches, kleuradviezen, vaartochten tot massages toe. Bezoek daarom zeker stand 133 op Fenexpo 2013.

Inspiratieboost

Dinsdag 23 april om 17.00 uur wordt er op het middenterrein van Fenexpo op de beursvloer een Open Coffee georganiseerd voor alle leden van Open Coffee, maar ook voor de standhouders en bezoekers. Jan Peter Bogers van durftevragen.nl opent de bijeenkomst met een korte interactie inspiratieboost waarna het voor eenieder duidelijk is dat, wanneer je een idee, een plan, een doel, een wens, een droom of een project hebt, je hulp van anderen nodig hebt. Durf te vragen!

Gratis entree en catering op Fenexpo.

Ondernemers die de beurs en de Open Coffee op 23 april om 17.00 uur willen bezoeken kunnen een gratis entreekaart aanvragen op www.fenexpo.nl . Vermeld achter uw bedrijfsnaam de letters OC en u bent van harte welkom op Fenexpo en Open Coffee. Vergeet ook niet om op de beurs de stand 133 van Open Coffee te bezoeken. Onder het genot van een kopje koffie, en tijdens de beurs ook een hapje en een drankje, maken Open Coffee leden graag kennis met ondernemende mensen.

Meer weten over het Open Coffee? Ga naar www.opencoffeegorinchem.nl of www.opencoffee-alblasserwaard.nl , stuur een email naar info@opencoffeealblasserwaard.nl ,bel (06) 19 47 21 43 of meldt u aan bij een Open Coffee groep op LinkedIn. Net als de entree en catering tijdens Fenexpo is het lidmaatschap van Open Coffee gratis.

OpenCoffee.jpg Klik om te vergroten Fen_5.jpg Klik om te vergroten koffiebonen.jpg Klik om te vergroten

Nieuwsbrief Ontvang updates en speciaal door u geselecteerde onderwerpen in uw inbox! Aanmelden