Gebundelde krachten: TIV en Roestvast Staaldagen

26 maart 2013

Op 16, 17 en 18 april 2013 is het zover. De 8e editie van TIV Gorinchem en 1e editie van Roestvast Staaldagen worden een feit! TIV is de vakbeurs voor toeleveranciers binnen de gehele technische industrie. Met de komst van Roestvast Staaldagen wordt het specifieke segment RVS uitgelicht. Met een heel eigen evenement omtrent het be- en verwerken van roestvaste metalen laat deze markt zien wat er te bieden is binnen dit vakgebied.

Evenementenhal Gorinchem: TIV & Roestvast Staaldagen – 16, 17 en 18 april

De Technisch Industriële Vakbeurs (TIV) en Roestvast Staaldagen bundelen hun krachten op 16, 17 en 18 april. “Door Roestvast Staaldagen gelijktijdig naast TIV te laten plaatsvinden wordt er dieper ingegaan op het materiaal RVS binnen de technische sector. Voor de bezoekers ontstaat zodoende een breed platform, waarbij alle facetten uit de technische industrie aan bod komen,” vertelt Bennie Haan, de beursorganisator van TIV “De deelnemende bedrijven grijpen deze mogelijkheid aan om zich te presenteren binnen de regio en hun nieuwe producten en technieken aan u te tonen. Zij trekken 3 dagen uit om u volledig op de hoogte te brengen van hun specialismen.” Doordat beide evenementen gelijktijdig plaatsvinden, bent u in de gelegenheid om in één moment beide beursvloeren te bezoeken. “Uw toegangsbewijs voor TIV geeft tevens toegang tot Roestvast Staaldagen en andersom,” aldus Bennie Haan. 

De beursorganisatoren die zich bezig houden met dit complete vakevenement zijn Bennie Haan, Mariska Egberts en Minke Heidema. Ze zijn druk bezig met het afronden van de laatste organisatorische aspecten. “De komende weken worden de puntjes op de ‘I’ gezet, ” aldus Bennie Haan. Ook de exposanten zijn ter voorbereiding druk bezig met hun stand en de invulling ervan. Op unieke wijze worden vele nieuwe producten, concepten, noviteiten en ontwikkelingen aan u gepresenteerd. Er wordt dinsdagochtend afgetrapt met het congres Roestvast Staaldagen. Deze congresdag staat in het teken van lastechniek. Daarna zal Koninklijke Metaalunie de officiële opening verzorgen. De daaropvolgende dagen worden tijdens het congresprogramma thema’s als oppervlaktebehandeling en apparatenbouw behandeld. Vanaf 13.00 uur is er volop de mogelijkheid om exposanten de hand te schudden op de beursvloer. 

Bent u benieuwd welke bedrijven u kunt ontmoeten? Kijk dan op onze website www.evenementenhal.nl/gorinchem. Wanneer u gerelateerd bent aan de technische branche vraagt u online heel eenvoudig gratis entreebewijzen voor een bezoek aan beide vakbeurzen aan. 
Om ’s ochtends het congres Roestvast Staaldagen bij te wonen dient u in het bezit te zijn van betaalde toegangskaarten, deze zijn ook via de website te bestellen. 

Openingstijden: 
Dinsdag 16 april 13.00-21.00 uur
Woensdag 17 april 13.00-21.00 uur
Donderdag 18 april 13.00-21.00 uur

RVS_2.jpg Klik om te vergroten RVS_9.jpg Klik om te vergroten

Nieuwsbrief Ontvang updates en speciaal door u geselecteerde onderwerpen in uw inbox! Aanmelden