Caravan & Camper Beurs Gorinchem heel divers!

13 februari 2013

Op vrijdag 1 maart gaat de tweede editie van Caravan & Camper Beurs Gorinchem van start. Drie dagen lang staat Evenementenhal Gorinchem in het teken van kamperen! De beurs is iedere dag geopend van 10.00 uur tot 17.00 uur.

Zoals de naam al aangeeft zijn er uiteraard vele nieuwe tourcaravans en campers te zien. Veel verschillende merken en types zijn aanwezig, zodat u een ruime keuze heeft. Bent u op zoek naar een bijpassende voortent? Dan kunt u terecht bij diverse exposanten op de beurs, zij kunnen u een passend advies geven!

Dit jaar zijn er meer exposanten met accessoires en toeristische informatie aanwezig wat de diversiteit ten goede komt. De organisatie is dan ook blij met de groei van het aantal exposanten ten opzichte van afgelopen editie. Tijdens de komende editie zijn maar liefst 110 exposanten aanwezig om de kampeerliefhebbers een boost van kampeerkriebels te geven!

Tijdens de beurs kunnen ook kinderen zich volledig uitleven. Mountain Network Dordrecht zet op de beurs een klimrots van maar liefst zes meter hoogte neer om te beklimmen! Ervaren instructeurs leren uiteraard de kinderen, maar wellicht ook volwassenen de fijne kneepjes van het klimmen!

Ook kunt u uw beursbezoek vastleggen op een bijzondere manier en tevens hier een weekend “camperen” mee winnen. Wij gaan natuurlijk niet alles verklappen, maar een bezoek aan Caravan & Camper Beurs Gorinchem is zeker de moeite waard!

Voor leuke nieuwtjes volg ons ook op Twitter en Facebook!

Handtekening_Twitter.jpg@CaravanCamper_EH
Handtekening_Facebook.jpgCaravan en Camper Beurs


Caravan & Camper Beurs Gorinchem
1 t/m 3 maart 2013 Iedere dag geopend van 10.00 – 17.00 uur

Entree 
Volwassenen € 6,00 p.p.
Kinderen 6 t/m 11 jaar € 3,00 p.p.
65+ € 3,00 p.p.

Gratis parkeren!

Voor meer informatie
T: 0523 289898
E: marloeskemink@evenementenhal.nl
I: www.evenementenhal.nl

VW.jpg Klik om te vergroten klimwand.jpg Klik om te vergroten

Nieuwsbrief Ontvang updates en speciaal door u geselecteerde onderwerpen in uw inbox! Aanmelden