Drie vakbeurzen tegelijkertijd onder één dak in Evenementenhal Gorinchem

28 januari 2013

Op 29, 30 en 31 januari 2013 vinden er drie vakbeurzen tegelijkertijd plaats. Naast de bestaande editie van Installatie Vakbeurs en Klimaatvak zal ook een derde vakbeurs plaats vinden, namelijk Sanitair Gorinchem. Voor zowel de exposanten, als voor de bezoekers, versterkt deze combinatie elkaar optimaal. Elke vakbeurs krijgt een eigen entree, maar de bezoekers komen terecht in één beurshal, waarbij deze drie vakbeurzen toegankelijk zijn voor elke bezoeker.

Klimaatvak is gericht op luchtbehandeling, airconditioning en koudetechnieken en Installatie Vakbeurs richt zich onder andere op verwarmingsystemen, meet- en regelapparatuur, bevestigingsmaterialen en klein transport. Daarnaast wordt voor de eerste keer Sanitair Gorinchem georganiseerd. Deze vakbeurs is geschikt voor de gehele sanitair- en tegelbranche. Door de combinatie kan er een compleet aanbod van bedrijven richting de gehele installatiebranche gepresenteerd worden.

Deze vakbeurzen en bijbehorende activiteiten vinden plaats onder een gemoedelijke en servicegerichte sfeer. De catering en parkeergelegenheid zijn, evenals de entree, geheel kosteloos. Een entreebewijs is aan te vragen via www.evenementenhal.nl. De bezoekers ervaren hun komst als een goede manier om vakkennis bij te spijkeren, op de hoogte te worden gebracht van nieuwe ontwikkelingen en contacten te onderhouden. Dagelijks kunt u deze vakbeurzen bezoeken van 13.00uur tot 21.00uur.

shutterstock_3045666.jpg Klik om te vergroten

Nieuwsbrief Ontvang updates en speciaal door u geselecteerde onderwerpen in uw inbox! Aanmelden