Groot in beurzenland, met nuchter boer'nverstand

20 december 2012

Gisteravond stond Evenementenhal in het teken van het afscheid van 'onze' Herman van der Most als algemeen directeur. Na meer dan 15 jaar hart en ziel voor Evenementenhal mag Herman nu gaan genieten van z'n welverdiende vrije tijd. 

Het werd een speciale avond waar collega's van alle drie de vestigingen (Hardenberg, Gorinchem en Venray) aanwezig waren. Herman van der Most houdt er normaal gesproken niet van om in het middelpunt van de belangstelling te staan maar deze avond volgde de ene na de andere verassing elkaar op.

Herman werd deze avond vergezeld door zijn vrouw Henny, zijn twee zoons, schoondochters en vijf kleinkinderen. Vanuit de directie werd Herman toegesproken door Eric Kremer en Theo Schennink. Duidelijk werd dat Herman van der Most voor een groot deel verantwoordelijk is voor de Evenementenhal anno 2012. 

Er werd teruggeblikt op de afgelopen 15 jaar waarin Herman aan het roer stond van Evenementenhal. Het blijft bijzonder om het horen hoe een gepassioneerde agrariër met nuchter boerenverstand een bedrijf als Evenementenhal landelijk en inmiddels ook (bijna) internationaal op de kaart heeft gezet. Er werden leuke anekdotes aangehaald en foto’s uit vroegere tijden passeerden de revue.

Als aandenken kreeg Herman een speciaal voor hem samengesteld boek aangeboden waarvan de titel luidt: Groot in beurzenland met nuchter boer’nverstand.

Malika Palaster bood namens het personeel een prachtige reischeque aan die naar eigen wens kan worden ingevuld. De directie koos voor een cadeau die zeker past bij deze dierenliefhebber die de stallen al gereed heeft: een palemino-pony! De kleinkinderen waren zichtbaar erg blij met deze prachtige viervoeter.

De verassing uit muzikale hoek kwam van Herman zijn favoriete Volemdamse band Mon Amour. De drummer, Jack Veerman, onderhoudt al vanuit de BZN-tijd warme contacten met Herman van der Most en reisde met veel plezier af om de voetjes nog even gezellig van de vloer te krijgen.

Het was een sfeervolle avond met warme woorden die velen nog lang bij zal blijven.

 

HvdM.png Klik om te vergroten

Nieuwsbrief Ontvang updates en speciaal door u geselecteerde onderwerpen in uw inbox! Aanmelden