Webstores bouwt nieuwe website Evenementenhal.

18 maart 2010

Webstores werkt mee aan de online ambities van Evenementenhal.

Met trots laten wij de eerste fase van onze nieuwe website live gaan!

Vorig jaar hebben wij het idee om nieuw leven in onze website te blazen aan Webstores voorgelegd. Zij hebben hier vervolgens hun creativiteit op losgelaten en het resultaat mag er zeker zijn. Maandenlang voorbereiding van Webstores leidt tot een nieuwe voordeur van www.evenementenhal.nl.

Webstores en Evenementenhal hebben de smaak te pakken en borduren voort op wat wij nu samen hebben neergezet in volgende fases. Houd deze website dan ook voor updates in de gaten!

Wie is Webstores?

Sinds 2000 brengt Webstores ideeën tot leven. Zij doen dit met een hecht en enthousiast team van 14 gespecialiseerde professionals. Hiermee hebben zij al het talent voor interactieve media in eigen huis. Webstores is dan ook een internet totaalbureau. Samen werken zij verrassende concepten uit tot frisse en toegankelijke internetoplossingen. Een evenwichtige mix van functionaliteit, design, technologie en communicatie. Webstores werkt aan websites, webshops en (maatwerk) applicaties zoals order- en voorraadsystemen. Hierbij verzorgen zij het complete traject. Van ontwerp en techniek tot marketing en beheer.

Webstores Internet totaalbureau
Kruiwiel 1 - 7773 NL Hardenberg
Telefoon: 0523 71 28 28
Fax: 0523 71 28 29
E-mailadres: info@webstores.nl
Internet: www.webstores.nl

Vragen?

Reageren op één van deze nieuwsitems? Stuur uw bericht naar info@evenementenhalgorinchem.nl

Logo-Webstores.jpg Klik om te vergroten Foto-Webstores.jpg Klik om te vergroten

Nieuwsbrief Ontvang updates en speciaal door u geselecteerde onderwerpen in uw inbox! Aanmelden