Jan Siegers (67) gaat van zijn pensioen genieten

16 oktober 2012

Evenementenhal neemt afscheid van Jan Siegers (67)
Vacature van beursorganisator komt daarmee vrij

Na 12,5 jaar trouwe dienst bij Evenementenhal gaat Jan Siegers (67) van zijn pensioen genieten. Jan is jarenlang het gezicht achter Grafische Vakbeurs & Vakbeurs Sign. Na de komende editie van deze vakbeurs in Gorinchem op 22, 23 en 24 januari 2013 vindt hij het tijd om het stokje over te dragen.

Jan Siegers solliciteerde in 1999 bij Evenementenhal. Na een sollicitatiegesprek van anderhalve minuut met Herman van der Most was zijn indiensttreding een feit. Vanaf 2003 is hij verantwoordelijk voor Grafische Vakbeurs. De vakbeurs is in 2009 gecombineerd met Vakbeurs Sign. “Ik heb de beurs groot zien worden. Waar de eerste editie 27 exposanten kende, is dit aantal nu gegroeid naar maar liefst 250. Wat zo mooi is aan het werken bij Evenementenhal: van directie tot bedienend personeel, iedereen heeft één doel: de vakbeurs moet een succes worden en een springplak voor de volgend editie.”

Ondanks dat Jan altijd met veel plezier bij Evenementenhal heeft gewerkt, ziet hij zijn pensioen met veel plezier tegemoet. “Ik heb mijn hele leven al te weinig tijd gehad. Daar gaat nu verandering in komen. Ik heb wat meer tijd voor mijn hobby dammen, specifiek het begeleiden van damjeugd. En wellicht zal mijn volkstuin er wat netter uitzien en zal mijn biljartgemiddelde wat omhoog gaan.” 

Evenementenhal Hardenberg is nog op zoek naar iemand die het stokje per 1 februari 2013 van Jan gaat overnemen. Gezocht wordt een commercieel talent, die, bij voorkeur, kennis heeft binnen de grafische industrie. Klik hier voor meer informatie over deze functie.

shutterstock_17527570.jpg Klik om te vergroten

Nieuwsbrief Ontvang updates en speciaal door u geselecteerde onderwerpen in uw inbox! Aanmelden