Infra Relatiedagen Gorinchem 2012 nodigt bezoeker uit voor te registreren.

07 oktober 2012

Op 30, 31 oktober en 1 november a.s. gaan de deuren van Evenementenhal Gorinchem open voor Infra Relatiedagen. De organisatie van de vakbeurs introduceert voor de eerste keer voor deze vakbeurs een nieuw registratie systeem. Dit biedt vele voordelen voor zowel de exposanten als de bezoeker. 

De vakbeurs die dit jaar voor de negende keer plaatsvindt is landelijk goed bekend en wordt graag bezocht door een breed publiek. Bezoekers kunnen zich laten inspireren door een breed scala aan producten en/of diensten op het gebied van Grond-, weg- en waterbouw. Evenementenhal ontzorgt hierbij exposant en bezoeker door gratis parkeren, hapjes en drankjes beschikbaar te stellen. Een beursbezoek is dan ook gewild bij een groot publiek. De organisatie heeft het registratiesysteem ingevoerd zodat we de kwaliteit van het publiek kunnen waarborgen.

Beursorganisator Bianca Leijrik vertelt: “een beursbezoek is door de jaren heen zo gewild geworden dat we als organisatie ons uitnodigingsbeleid onder de loep hebben genomen. We hebben een aantal wijzigingen doorgevoerd waaronder online voorregistratie. Door online voor te registreren voorkomen we dat er meerdere entreebewijzen bij dezelfde persoon terechtkomen en entreebewijzen op die manier verkeerd verspreid worden. Kortom: door de vernieuwde uitnodigingsservice genereren we beslissingsbevoegde bezoekers en voorkomen we dat er eventueel te veel ontvangen entreebewijzen verdeeld worden onder niet gerichte bezoekers.”

Graag willen we benadrukken dat alle branchegerelateerde geïnteresseerden nog steeds van harte welkom zijn een bezoek te brengen aan de vakbeurs, alleen is het wel noodzakelijk met de ontvangen registratiekaart via de website voor te registreren. 

De vakbeurs bezoeken?
Heeft u een registratiekaart ontvangen per post? Registreer u eerst voor via de website van Evenementenhal om een definitieve toegangskaart te ontvangen.
Vergeet niet uw wachtwoord en gebruikersnaam bij de hand te houden. Deze kunt u op de uitnodiging vinden die u per post ontvangt.

Klik hier voor meer informatie over deze vakbeurs.

shutterstock_20484527.jpg Klik om te vergroten shutterstock_3051995.jpg Klik om te vergroten handen.gif Klik om te vergroten

Nieuwsbrief Ontvang updates en speciaal door u geselecteerde onderwerpen in uw inbox! Aanmelden