Evenementenhal genomineerd voor de Succes Awards!

13 september 2012

Aanstaande zondag wordt Evenementenhal aan de Nederlandse kijker getoond.

Evenementenhal is door het televisieprogramma ‘De Succesfactor’ genomineerd voor de Nationale TV Succes Award 2012. Op basis van succescriteria mag Evenementenhal haar branche vertegenwoordigen in de strijd om dé TV prijs van het jaar. Aanstaande zondag kan de Nederlandse kijker zelf zien waar Evenementenhal zich als bedrijf in onderscheidt en welke toegevoegde waarde ze heeft in de evenementensector. Aan het einde van het jaar, wanneer alle genomineerde bedrijven aan het publiek zijn getoond, kan de kijker zelf bepalen wie de winnaar wordt.

Het televisieprogramma ‘De Succesfactor’ op RTL 7 en RTL Z geeft wekelijks ruim aandacht aan succesvolle ondernemers/bedrijven. Op basis van een aantal criteria zijn succesvolle bedrijven genomineerd voor de Succesfactor TV Award. Wekelijks worden er vijf genomineerde bedrijven aan de kijker getoond. De kijker kiest eind 2012 de winnaar van de TV Succes Award 2012.

Evenementenhal is als grote succesvolle speler in de evenementensector geselecteerd. Door de enorme groei in (vak)beurzen en evenementen met een eigen onderscheidend concept en met een duidelijke toekomstvisie heeft ze zich in de kijker gespeeld en is daardoor officieel genomineerd voor deze TV Succes Award. Commercieel Directeur Theo Schennink geeft aan dat Evenementenhal vereerd is met deze nominatie: “We zijn uniek in onze sector en vallen daardoor positief op binnen onze branche. Het grootste compliment dat je dan kunt verdienen is genomineerd worden voor deze gerenommeerde Award.”

Op zondag 16 september a.s. om 12.50 uur wordt Evenementenhal op RTL 7 aan het grote publiek voorgesteld. Te zien is hoe ‘De Succesfactor’ tijdens Carrosserie Vakdagen Gorinchem een indruk krijgt van Evenementenhal. Commercieel Directeur Theo Schennink zal de filosofie toelichten en aangeven waarin de kracht van een vakbeurs, gecombineerd met het onderscheidende concept van Evenementenhal zo succesvol is en binnenkort ook in Duitsland wordt geïntroduceerd.

Evenementenhal: 0523-289 898 l Twitter: @Evenementenhal l De Succesfactor: www.succesawards.nl

 

DeSuccesfactor_Evenementenhal.jpg Klik om te vergroten succesfactor_logo.jpg Klik om te vergroten

Nieuwsbrief Ontvang updates en speciaal door u geselecteerde onderwerpen in uw inbox! Aanmelden