Totaal amusement Sprookjesconcert

29 mei 2012

In het Pinksterweekend was de Evenementenhal in Gorinchem voor het tweede jaar op rij het decor van wat hopelijk een lange traditie gaat worden, het door Van Hoorne Entertainment geproduceerde Afas Sprookjesconcert. Anders dan de naam doet vermoeden, is het meer dan een concert alleen. Evenementenhal wordt niet alleen omgebouwd tot concertzaal met een capaciteit van 3000 gasten, maar er is ook een indoor Sprookjesplein aan toegevoegd. Hier kunnen kinderen alvast in de stemming komen, meerijden in een trein, spelen op springkussens, draaimolens en zich laten schminken, terwijl de volwassenen kunnen genieten van een hapje en een drankje. En na afloop is op datzelfde Sprookjesplein nog een uitgebreide meet & greet met de cast, waarbij de jongste fans op de foto kunnen en handtekeningen krijgen op speciaal daarvoor uitgereikte waaiers met afbeeldingen van de top-4 cast (Sita, Ron Link, Maud Mulder en Geert Hoes). 

Deze combinatie is een goede zet van Michael van Hoorne, om meerdere redenen; het biedt de bezoekers een vorm van totaal amusement waardoor het veel meer het karakter krijgt van een volledige dag uit, maar brengt de ze ook alvast in de stemming, zodat het concert een vliegende start krijgt. Uiteraard ontbreekt ook een uitgebreide collectie merchandise niet.

Met het Sprookjesconcert heeft Van Hoorne een ijzersterke formule te pakken. Niet alleen als evenement tijdens het Pinksterweekend, maar ook nog als tour langs een aantal sporthallen in Nederland. Voor kinderen maakt herhaling en herkenbaarheid het alleen maar leuker, dus die blijven graag terugkomen. Maar zelfs als die zich op gegeven moment te groot achten voor het sprookjesgenre, dan staat er alweer een nieuwe generatie toeschouwers klaar die graag willen meezingen. Dit Sprookjesconcert kan dus nog lang en gelukkig spelen.

Sprookje_2.jpg Klik om te vergroten

Nieuwsbrief Ontvang updates en speciaal door u geselecteerde onderwerpen in uw inbox! Aanmelden