Recordaantal deelnemers NKP

25 maart 2012

Op Vakdagen Parket & Woninginrichter vinden net als vorig jaar het Nederlands Kampioenschap Parketleggen en het Nationaal Kampioenschap Woningstofferen plaats.

Nederlands Kampioenschap Parketleggen (NKP) doen dit jaar 23 deelnemers mee, meer dan ooit tevoren. Achttien senioren en vijf junioren meten maandag 2 en dinsdag 3 april hun krachten in de ActieArenA. Het veertiende NKP vindt plaats tijdens Vakdagen Parket & Woninginrichter in Evenementenhal Gorinchem. “Dit jaar is er een héél aparte opdracht, die verder gaat dan het deelnemersbord op zich. Veel jongens zijn al maanden aan het trainen. Het wordt dus spannend wie de grote winnaars zullen worden!”, aldus organisator Walter Esch van het Platform Parketbranche. Woensdag is er de Quick-Step Parquet Challenge. Hieraan doen zeven teams van parketteurs en woningstoffeerders mee.

Op dinsdagmiddag kunt u hier een ‘meet en greet’ aangaan met de bekende wielrenner Jean-Marie Wampers. Nieuw dit jaar is de Quick-Step Parquet Challenge, dat op woensdag gehouden wordt. Woensdagavond om 19.00 uur vindt de prijsuitreiking van alle activiteiten plaats.

NKP_parket_woning.jpg Klik om te vergroten

Nieuwsbrief Ontvang updates en speciaal door u geselecteerde onderwerpen in uw inbox! Aanmelden