Dé perfecte locatie voor uw beurs en evenement!

16 maart 2010

Elk bedrijf, in welke branche dan ook, is er op gericht de beste producten met de hoogste kwaliteit te bieden. Zo ook Evenementenhal Gorinchem, die net als Evenementenhal Hardenberg met de, voor u wellicht bekende, full service formule werkt.

Van het versturen van uitnodigingen tot het serveren van een drankje in uw stand, Evenementenhal Gorinchem is van alle markten thuis. Zo bouwen wij uw stand op voor een vakbeurs, is uw stand voorzien van tapijttegels, een frieslijst met naamsvermelding en verlichting in de vorm van spots. Zowel u als exposant als uw relaties kunnen gratis gebruik maken van de exclusieve en uitgebreide catering aanwezig op de beursvloer.

De full service formule is in het leven geroepen om het u als gastheer of gastvrouw zo makkelijk mogelijk te maken. Of u nu een congres of vakbeurs organiseert, de full service formule neemt u veel werk uit handen en zorgt er voor dat u zich kunt richten op uw prioriteiten. Het meeste meubilair, zoals tafels, stoelen en statafels, heeft Evenementenhal Gorinchem in eigen beheer, waardoor de mogelijkheden voor de inrichting van een zaal oneindig zijn. Met onze standbouw creëren we gemakkelijk meerdere ruimtes die we volledig kunnen inrichten naar uw wensen.

In het eerste jaar dat het pand haar deuren heeft geopend hebben er al 27 vakbeurzen plaatsgevonden die volledig zijn geproduceerd door de organisatie van Evenementenhal Gorinchem. Het pand van Evenementenhal Gorinchem is centraal gelegen, direct naast de snelweg A15 en op vijf minuten rijafstand van het knooppunt Gorinchem. De 4.000 gratis parkeerplaatsen zorgen direct voor belangstelling van organisatoren van zakelijke evenementen.

Met de voltooiing van de congreszalen in oktober 2005 kan Evenementenhal Gorinchem zich ook volledig in de markt positioneren als congreslocatie. Congresorganisatoren en externe organisaties weten hun weg naar de locatie snel te vinden. Wekelijks vinden er meerdere congressen, vergaderingen en seminars in Evenementenhal Gorinchem plaats.

Gorichem-020.jpg Klik om te vergroten Gorichem-044.jpg Klik om te vergroten

Nieuwsbrief Ontvang updates en speciaal door u geselecteerde onderwerpen in uw inbox! Aanmelden