Uniek vakevenement voor verbindingstechniek

01 februari 2012

Voor het eerst in Nederland organiseert het Nederlands Instituut voor Lastechniek (NIL) de Verbindingsweek. Dit unieke vakevenement, exclusief gericht op verbindingstechniek, vindt plaats op 6, 7 en 8 november 2012 in Evenementenhal Gorinchem.

Nooit eerder werd in Nederland een vakbeurs georganiseerd die uitsluitend was gericht op het vakgebied van de verbindingstechniek. Tijdens de NIL Verbindingsweek halen bedrijven alles uit de kast om de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van lassen, lijmen en snijden te demonstreren. Of het nu gaat om lasapparatuur, de nieuwste snij- en lijmtechnieken of veiligheidsvoorzieningen, alle producten komen aan bod. Ook het onderwijs is vertegenwoordigd. Technische onderwijsinstellingen en instituten laten zien welke opleidingsmogelijkheden er zijn en aan welke onderzoeksthema's zij werken.

De NIL Verbindingsweek is meer dan een vakbeurs. In samenwerking met het Belgisch Instituut voor Lastechniek (BIL) wordt tevens het bekende NIL/BIL symposium gehouden. In een aantal boeiende lezingen bespreken deskundigen hun visie op actuele ontwikkelingen binnen de verbindingstechniek. Daarnaast biedt het symposium ruimschoots gelegenheid om van gedachten te wisselen met vakgenoten.

De combinatie van exclusieve vakbeurs en symposium maakt de eerste NIL Verbindingsweek tot hét nationale vakevenement voor lassen, lijmen en snijden.

De NIL Verbindingsweek is de week voor:
• al het nieuws uit de branche van de verbindingstechniek
• ontmoeting met vakgenoten
• uitwisseling van kennis
• contact tussen industrie en onderwijs
• contact tussen leveranciers en afnemers
• het NIL/BIL symposium

Interesse?

Als bezoeker of als exposant kunt u zich aanmelden voor de NIL Verbindingsweek op gorinchem@evenementenhal.nl.

U kunt voor meer informatie klik hier.

Voor deelname aan het NIL/BIL symposium kunt u zich aanmelden via www.nil.nl

meta_1.jpg Klik om te vergroten

Nieuwsbrief Ontvang updates en speciaal door u geselecteerde onderwerpen in uw inbox! Aanmelden