Laat de PK's maar dreunen in december!

15 november 2011

Voor het eerst in deze regio een mix van race, design en show cars. Op de beursvloer wordt een grote diversiteit aan exposanten gepresenteerd met o.a. voor zowel auto’s als motoren raceparts, racewear, helmen, audio systems, auto design en rijopleidingen.

Op 17 en 18 december 2011 vindt in Evenementenhal Gorinchem de Auto- en Motorsportdagen plaats. Mis het niet!

Volg Auto- Motorsportdagen nu ook op Twitter en blijf op de hoogte van alle laatste nieuwtjes! @AutoMotorsportd

Bezoekers

Dit 2 daagse event is voor iedereen die liefhebber is van de auto- en motorsport en tuning cars. Tijdens de beurs kunnen zij zich laten voorlichten door de standhouders over de laatste ontwikkelingen op auto- en motorsport en car care producten. Kortom, een event voor autobezitters die al hun tijd en energie in hun heilige koe steken. Tevens wordt op de beursvloer een speciale ruimte ingericht voor de mooiste wagens van de verschillende tuningclubs uit Nederland.

Outdoor Race Arena

Op het parkeerterrein wordt een Outdoor Race Track aangelegd met een race oval van ruim 400 meter, een carpull track en paddock. Op zaterdag en zondag dreunen de pk’s van de National Drift Series, carpullers en tractorpullers en binnen de decibels van live DJ’s. Tevens vindt dan ook de Miss Speed 2011 Contest plaats, Rookie of the year 2011, Talent of the year 2011 en de huldiging Champions 2011.

Op zaterdag en zondag staan er enkele prachtige wedstrijden op het programma en diverse demo’s. Coureurs uit diverse landen zetten hun beste pk’s voor om het publiek de maximale speed te laten meemaken.

Voor meer informatie ga naar: www.auto-motorsportdagen.nl

 

Auto1.jpg Klik om te vergroten Drift_2.JPG Klik om te vergroten Auto4.jpg Klik om te vergroten tractorpulling_1_kopie_2.JPG Klik om te vergroten

Nieuwsbrief Ontvang updates en speciaal door u geselecteerde onderwerpen in uw inbox! Aanmelden