Nationale netwerklunch voor recreatieondernemers

20 oktober 2011

Voorafgaand aan de recreatievakbeurs in Gorinchem, op dinsdag 29 november, wordt de Nationale Netwerklunch georganiseerd. Het belooft een boeiend programma te worden met o.a. sprekers (en discussies) als Bas Hoogland (Landal), Nicky Broos (Skidome en Indoor Skydive), Reinoud van Assendelft de Coningh (Van Assendelft & Partners), marketingmensen uit de wereld van het internet (kortings- en veilingwebsites.) en Hans van Leeuwen (Pleisureworld) die juist waarschuwt tegen het geven van kortingen. U kunt de komende dagen nog meer namen van bijzondere sprekers verwachten. Hou de website van nationalenetwerklunch.nl in de gaten!

De Wheelylift won in 2010 de Pleisureworld Noviteiten Award

U krijgt te horen hoe u wordt uitverkozen tot het meest gastvriendelijke bedrijf in toerisme met de beste website naar oordeel van de consument. “Whats New” is een interactieve presentatie van de meest in het oog springende nieuwe trends uit de leisure industrie world wide. Wat zijn de trends voor komend jaar waarmee u uw gasten kunt verrassen?

Het Mistery Event belooft echt een spektakel te zijn waarbij u als rasechte ondernemer face to face de allernieuwste innovaties kunt aanschouwen. Welke dat zijn is nu nog een verrassing!
Het zal dan ook wederom een enerverende ontmoeting te worden. Tijdens de eerste editie van afgelopen jaar hebben wij bijna 300 gasten aan tafel mogen verwelkomen! Dit jaar is ons doel dat we meer dan 500 recreatieondernemers op het grootste netwerkevenement in recreatie & toerisme willen verwelkomen.

De Nationale Netwerk Lunch is de opening van de jaarlijkse Recreatie Vakbeurs Gorinchem die van 29 november tot en met 1 december 2011 plaatsvindt in Evenementenhal Gorinchem.

Meer informatie en aanmelden: www.nationalenetwerklunch.nl

shutterstock_20785738.jpg Klik om te vergroten

Nieuwsbrief Ontvang updates en speciaal door u geselecteerde onderwerpen in uw inbox! Aanmelden