INDRUKWEKKEND AGRARISCH BEURSPROGRAMMA EVENEMENTENHAL

05 oktober 2011

Van oktober 2011 t/m maart 2012 serveert Evenementenhal alle agrarische ondernemers van Nederland en de grensgebieden van Duitsland, België en Luxemburg een smaakvol beursprogramma. Natuurlijk kenmerken de beurzen zich door het onderscheidende full service concept, maar ondernemers zijn toekomstgericht en daarvoor biedt een bezoek aan alle agrarische vakbeurzen vernieuwende informatie. Op het programma staan informatieve bijeenkomsten voor rundveehouders en akkerbouwers met als thema: ‘precisielandbouw’, kalveropfok, spuitlicentieverlengingen, diverse symposia voor de intensieve veehouderij, productpresentaties en de ludieke actie met AB Oost voor een dag gratis bedrijfsverzorging om een beurs te kunnen bezoeken. Kortom, indrukwekkend en spetterend, zoals vorig jaar de campagne ‘Boer op toer’ ook is begonnen.

Het seizoen 2010-2011 is gestart met een totaalprogramma van alle agrarische beurzen met de campagne ‘Boer op toer’. Hiermee is een totaalaanbod gecreëerd voor elke agrarische ondernemer om in zijn behoefte aan informatie, de uitwisseling van kennis en het bezig zijn met de toekomst te voorzien. Deze succesvolle campagne wordt voortgezet in 2011-2012 met een nog uitgebreider aanbod aan agrarische vakbeurzen. Naast de bestaande beurzen vindt namelijk in Venray in feb/mrt naast de LIV ook de vakbeurs ‘Rundvee Vakdagen’ plaats. Thematisch wordt hier ook de geitenhouderijsector bij betrokken.

Nieuw in Venray

Nieuw in Venray is Rundvee Vakdagen Venray. Deze vakbeurs wordt gelijktijdig met LIV Venray gehouden. De LIV, gericht op de varkens-, pluimvee- en kalversector doet op 
25 oktober de aftrap in Evenementenhal Hardenberg. Gevolgd door Rundvee & Akkerbouw Vakdagen, hét trefpunt voor rundveehouders en akkerbouwers. Beide vakbeurzen hebben dit jaar een restyling ondergaan. De exposanten worden op een verassende wijze gepresenteerd door een herindeling van de hallen die dit jaar twee ingangen kent waardoor er meer overzicht ontstaat voor de bezoeker. Vanaf de parkeerplaats worden bussen ingezet die de bezoekers naar de entree brengen.

Landbouwdagen Intensieve Veehouderij Hardenberg 25 t/m 27 oktober 2011 
Rundvee & Akkerbouw Vakdagen Hardenberg 1 t/m 3 november 2011 
Rundvee & Akkerbouw Vakdagen Gorinchem 22 t/m 24 november 2011 
DETAF (Duurzame Energie Technieken en Agro Fuels) Venray 22 t/m 24 november 2011 
Landbouwdagen Intensieve Veehouderij Venray 28, 29 febr. en 1 maart 2012
Rundvee Vakdagen Venray 28, 29 febr. en 1 maart 2012

Ook voor de tuinder en de boomkweker is er een passende vakbeurs te vinden. Meer informatie is te vinden op www.boeroptoer.nl

U op de beurs, AB Oost zorgt voor uw bedrijf

Dit jaar is er in samenwerking met AB Oost een speciale actie in het leven geroepen waar drie vakbeurzen aan meedoen. U naar de beurs, AB Oost zorgt voor uw bedrijf. Als u uw bedrijf met een goed gevoel kunt achterlaten kunt u onbezorgd een bezoek brengen aan één van de vakbeurzen van Evenementenhal.

Een vakbeurs bezoeken?

Heeft u een registratiekaart ontvangen per post? Registreer u eerst voor via de website van Evenementenhal om een definitieve toegangskaart te ontvangen. 
Vergeet niet uw wachtwoord en gebruikersnaam bij de hand te houden.

Informatie

Indien u meer informatie wenst over één van deze vakbeurzen kunt u contact opnemen met de organisatie via onderstaande gegevens.
T: 0523 – 289 898
M: hardenberg@evenementenhal.nl
W: www.evenementenhal.nl l www.boeroptoer.nl

Boer_2011_2012.jpg Klik om te vergroten Cluster_Agrarisch_Beursorganisatie.jpg Klik om te vergroten

Nieuwsbrief Ontvang updates en speciaal door u geselecteerde onderwerpen in uw inbox! Aanmelden