Back to the 90's

28 september 2011

Op zaterdag 3 december gaat Evenementenhal Gorinchem terug naar de jaren ‘90 met Pump up the 90’s. Evenementenhal Gorinchem zal die avond geheel in het teken staan van die legendarische en oh zo te gekke tijd van Happy Hardcore.

ARTIESTEN

De organisatie heeft gekozen voor een gevarieerde line-up waarbij het tempo gedurende de avond omhoog zal gaan en tegen het einde van het evenement een climax zal bereiken! Na de start door een DJ met hits uit de jaren 90, zullen de Party Animals hun opwachting maken. De aanstekelijke sound van deze populaire act staat nog steeds garant voor feest. Bekende hits als ‘Have you ever been mellow?’, ‘Aquarius’ en ‘We like to party’ zullen de revue passeren en het jaren ‘90 gevoel helemaal terugbrengen.

Daarna is het tijd voor een onvervalst ‘Scooter Tribute’ verzorgd door Moped Techno. ‘Hyper hyper’, ‘Move your Ass’ en ‘I’m Raving’, een greep uit de legendarische hits van de Duitse Rave formatie die in jaren ‘90 uitgroeide tot een ware sensatie.

Als afsluiter is gekozen voor twee heren die precies weten hoe je een feest op een waardige manier moet afsluiten; Flamman & Abraxas. ‘I need love’, ‘I’ll be your ony friend’ en natuurlijk ‘Good to go’, stuk voor stuk hits van dit duo, dat de avond ongetwijfeld stevig zal afsluiten.

TICKETS

Kaarten aan de kassa € 15,-. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid.

ALGEMENE INFORMATIE

Zaterdag 3 december 2011
Aanvang: 21:00 uur - 02:00 uur (deuren open om 20:30 uur)
Locatie: Evenementenhal Gorinchem, Franklinweg 2, 4207 HZ Gorinchem
Minimumleeftijd: 18 jaar

 

Pump_Up_The_90s_By_Chris_063.jpg Klik om te vergroten PUMP_UP_NIEUW.jpg Klik om te vergroten Pump_Up_The_90s_By_Chris_056.jpg Klik om te vergroten Pump_Up_The_90s_By_Picman_053.JPG Klik om te vergroten

Nieuwsbrief Ontvang updates en speciaal door u geselecteerde onderwerpen in uw inbox! Aanmelden