Gouden Koets opbrengst voor Ronald McDonald Kinderfonds

14 september 2011

De derde dinsdag van september nog in Den Haag, maar een week later in de Evenementenhal in Gorinchem. Tijdens Beton Vakdagen Gorinchem 2011 wordt de Gouden Koets per opbod verkocht. De opbrengst van de Gouden Koets wordt geschonken aan het Ronald McDonald Kinderfonds. De Gouden Koets is te bewonderen op het wapeningsplein. De Gouden Koets en lossen paarden worden vervaardigd door de leeringen van BGA-Nederland.

Van 27–29 september worden in de Evenementenhal Gorinchem de jaarlijkse Betonvakdagen georganiseerd. Ook dit jaar neemt BGA weer deel aan het Wapeningsplein, waar zij enkele leerlingen actief aan het werk zet voor het goede doel. Samen met alle deelnemers van het Wapeningsplein heeft BGA een replica van de Gouden Koets mét paarden gerealiseerd, geheel opgetrokken uit betonstaal. Tijdens Beton Vakdagen kunt u deze Gouden Koets bewonderen.

Bezoekers kunnen bieden op de Gouden Koets en de paarden. De gehele opbrengst van de veiling wordt beschikbaar gesteld aan een het Ronald McDonald Kinderfonds. Het Ronald McDonald Kinderfonds biedt al 25 jaar een helpende hand aan zieke of gehandicapte kinderen en hun familie in Nederland. U kunt vanaf heden al bieden op de Gouden Koets inclusief 2 paarden.

Stuurt u hiervoor een e-mail naar degoudenkoets@live.nl of plaats uw bod via Marktplaats.

Aan het einde van de laatste beursdag (op 29 september) zal de veiling sluiten. Vermeldt u goed uw (bedrijfs-)gegevens. Alvast hartelijk dank voor uw bod.

Gouden_koets_Beton.jpg Klik om te vergroten

Nieuwsbrief Ontvang updates en speciaal door u geselecteerde onderwerpen in uw inbox! Aanmelden