Klein Transport Plein op Bouw Relatiedagen Gorinchem

02 september 2011

Van 6 tot en met 8 september 2011 vindt Bouw Relatiedagen Gorinchem plaats. Omdat veel ondernemers in de bouw gebruikmaken van transportmiddelen is er dit jaar voor het eerst een Klein Transport Plein. Daarnaast is er een VLOK – opleidingenplein en pakt Probin breed uit. Kortom; genoeg redenen voor een bezoek aan deze beurs.

Evenementenhal Gorinchem organiseert op dinsdag 6, woensdag 7 en donderdag 8 september 2011 de zevende editie van Bouw Relatiedagen Gorinchem 2011. Deze vakbeurs in Gorinchem bestaat sinds 2005 en richt zich met name op bezoekers uit het westen, midden en zuiden van Nederland en België. Vorige jaren trok deze vakbeurs bijna 10.000 bezoekers. ‘Veel exposanten gaven aan echt goede gesprekken met klanten te hebben gehad. Vanuit een groot deel van Nederland en vanuit België is Gorinchem prima te bereiken. Ook tijdens etenstijd en in de avonduren werd de beurs goed bezocht. De full service formule begint zijn bekendheid te krijgen en dat werpt zijn vruchten zeker af! Ik zie daarom voor Bouw Relatiedagen Gorinchem een mooie toekomst tegemoet. Exposanten vinden ons concept ook nog steeds geweldig. Ze hoeven zelf niet te cateren op hun stand, alles wordt geregeld en de sfeer op de beursvloer is goed en laagdrempelig’, zegt Myron Vaartjes-Beukers, beursorganisator Bouw Relatiedagen.

Klein Transport Plein

Een bijzondere nieuwkomer dit jaar is het Klein Transport Plein. Dit plein biedt ruimte aan exposanten met bestelauto’s tot 3500 kg, aanhangwagens, bedrijfswageninrichting, accessoires en nog veel meer. Het plein komt voort uit de Klein Transport Vakbeurs die tot vorig jaar door de evenementenhal werd georganiseerd. ‘We hebben een kleinere variant ook al eens georganiseerd samen met onder meer de Schilder, Glas en Afbouw Vakdagen in Gorinchem en Hardenberg. Daardoor ontstond het idee om ook op Bouw Relatiedagen een platform te creëren voor klein transport’, zegt Geert Huising, beursorganisator van het KTP Plein. Hij vervolgt: ‘Er komen veel MKB-ondernemers en zzp’ers naar onze vakbeurzen en die hebben allemaal transportmiddelen nodig. Bestelauto’s en aanhangwagens bepalen dan ook voor een aanzienlijk deel het beeld van het Nederlandse wegverkeer. Ondernemers kunnen simpelweg niet zonder het gemak dat een bedrijfswagen biedt. Tijdens Klein Transport Plein op Bouw Relatiedagen Gorinchem praten exposanten de bezoekers graag bij over de nieuwste ontwikkelingen in deze branche. Van innovaties in de bestelauto- en aanhangwagenbranche tot veranderingen wat betreft milieu- en regelgeving.’

Activiteiten

Naast de vele aantrekkelijke stands, vindt de bezoeker dit jaar in Gorinchem weer het VLOK - opleidingenplein. Dit wordt georganiseerd door De VLOK, vereniging van klussenbedrijven. Tot slot pakt Probin uit met een grote Probin stand waar meer dan 35 gerenommeerde partners hun nieuwste en meest succesvolle producten demonstreren. U kunt deze producten ook zelf testen. Kortom: genoeg redenen om een bezoek te brengen aan Bouw Relatiedagen Gorinchem.

Bouw_Compleet_handschoen_helm.jpg Klik om te vergroten

Nieuwsbrief Ontvang updates en speciaal door u geselecteerde onderwerpen in uw inbox! Aanmelden