Carrosserie voorbereidingen wederom succesvol!

06 juli 2011

GORINCHEM - Ook dit jaar is de 7e editie van Carrosserie Vakdagen Gorinchem 2011 weer volledig uitverkocht voor exposanten. Op dinsdag 30 augustus, woensdag 31 augustus en 1 september 2011 vindt deze vakbeurs weer plaats. Ruim 300 exposanten tonen in Evenementenhal Gorinchem hun producten en/of diensten op het gebied van de truck-, oplegger-, carrosserie- of aanverwante branche.

Het brede aanbod van exposanten is natuurlijk gunstig voor de bezoeker. Wilt u weten wie er allemaal aan deze editie deelnemen? Klik dan nu hier voor de deelnemerslijst en plattegrond. Tevens kunt u op deze site uw gratis entreebewijs aanvragen.

Velen zijn er al mee bekend; Evenementenhal verzorgt alles tot in de puntjes, door een volledig verzorgt concept te bieden aan exposant en bezoeker. Het volledig verzorgen van de catering, waarbij hapjes en drankjes kosteloos worden aangeboden. Parkeren is gratis en er is voldoende parkeergelegenheid. Voor exposanten wordt ook nog eens de standbouw en uitnodigingen verzorgd.

"Wij merken dat ons concept erg wordt gewaardeerd", aldus beursorganisator Claudy Bekmann. "Jaarlijks krijgen wij erg leuke en verraste reacties. Ik denk dat dit mede bijdraagt in laagdrempelige en gemoedelijke sfeer op de vakbeurs."

Aanverwanten van de carrosseriebranche zijn van harte welkom! Graag tot ziens!

Openingstijden:
Dinsdag 30 augustus: 14:00 tot 22:00 uur
Woensdag 31 augustus: 14:00 tot 22:00 uur
Donderdag 1 september: 14:00 tot 22:00 uur

buitenterrein_Gorinchem.JPG Klik om te vergroten CarroHB20116.jpg Klik om te vergroten CarroHB20118.jpg Klik om te vergroten

Nieuwsbrief Ontvang updates en speciaal door u geselecteerde onderwerpen in uw inbox! Aanmelden